Kárpótolná a csalódott Terence Hill-rajongókat a közönségtalálkozó szervezője

Aki megőrizte a csütörtöki jegyét, ingyen megkapja a Nevem: Thomast dvd-n.

Terence Hill és Bud Spencer rajongóinak régi vágya teljesült csütörtök este azzal, hogy új filmje, Nevem: Thomas premier előtti vetítésére személyesen is Magyarországra látogatott a 79 éves Mario Girotti. Sajnos azonban a Romis Mozi által meghirdetett, éjszakába nyúló Corvin mozis és Syma csarnokos közönségtalálkozóról a hihetetlen méretű rajongói érdeklődés és a felfokozott várakozás miatt (hiszen mégiscsak gyerekkorunk egyik kedvenc pofonosztójáról van szó!) sajnos nem minden Terence Hill-rajongó távozott száz százalékig elégedetten. Ennek okairól itt írtunk bővebben.

Fotó: Kaszás Tamás / Port.hu

 

A Nevem: Thomas forgalmazójának Facebook-oldalát azóta is elárasztják azoknak a mozinézőknek a panaszai, akik szerettek volna közös fotót vagy dedikálást az egész napos programokba estére kicsit már belefáradt Terence Hilltől, de nem jött nekik össze. A Romis Mozi egyik vezetője, Adam Cobler végül szombat délután egy hosszú bejegyzésben válaszolt a rajongók dühös kommentjeire, és részletesen elmesélte a díszbemutató, valamint a sztár magyarországi látogatásának megszervezését. Bár elnézést konkrétan nem kért a kissé kaotikus este miatt, azt azért elismerte, hogy valóban voltak hibák:

Ahogy csökkent a látogatási napok száma, úgy nőtt az elégedetlenség, hogy az emberek nem tudnak hol találkozni szeretett színészükkel, akivel eddig még, ugye, nem is volt lehetőség Magyarországon. Agyaltunk a kollégáimmal, hogy csináljuk, hogy mindenkinek jó legyen és itt HIBÁZTAM, de nagyot. Ezt nem lett volna szabad! Nem tudunk mindenkinek megfelelni és nem is szabad. Nekem Terence és a film érdekét kellett volna elsősorban szem előtt tartanom.

Ugyanakkor minden csalódott rajongónak felajánlottak egy kis kárpótlást:

minden csütörtöki (09.20) mozijeggyel és Syma jeggyel rendelkező rajongónak, filmszerető embernek felajánlok egy extra kiadványú dvd-t vagy pendrive-ot, amin a Nevem: Thomas című film lesz látható, rengeteg extrával (római interjúkkal, road movie-val, a magyarországi látogatás részletes képi világával a Symában felvett show-val, magánbeszélgetésekkel és egyéb soha nem látott extra felvételekkel).

A dvd február elején fog megjelenni, a rajongók bizonyító erejű jegyeivel és a film postázásával kapcsolatban Adam Cobler későbbre ígért pontos tájékoztatást. A hosszú magyarázkodás teljes terjedelmében itt olvasható el.