Kész A holnap határa 2 forgatókönyve, Tom Cruise a Mission: Impossible 8 után le is forgatja

Ez viszont még nem mostanában lesz a 2014-es első rész rendezője, Doug Liman szerint.

Egy jó és egy rossz hírem van azoknak, akik hozzám hasonlóan imádták 2014-ben A holnap határa című, Tom Cruise és Emily Blunt főszereplésével leforgatott időutazós sci-fit.

  • A jó hír: Doug Liman, az első rész rendezője mindenképp le szeretné forgatni a folytatást, amihez már a forgatókönyv is elkészült. Az viszont egyelőre nem tiszta, hogy Liman írta-e egyedül, vagy besegített neki az első rész forgatókönyvét jegyző Christopher McQuarrie is...
  • A rossz hír: Tom Cruise nem mostanában fogja leforgatni A holnap határa 2-t, mert előtte Christopher McQuarrie rendezésében egyszerre leforgatja a Mission: Impossible 7-8-at.

Mivel a Mission: Impossible 8 tervezett premierdátuma 2022, könnyen lehet, hogy A holnap határa 2 majd csak rá egy évvel készuül el, és ha 2024-ben kerül a mozikba, akkor pont 10 év telik el a két rész között, ami borzasztóan hosszú idő manapság, az évente bemutatott Marvel- és Star Wars-folytatások dömpingjében!

No de miről is szólt A holnap határa? Íme a tartalomismertetője a Port.huról: Bill Cage (Tom Cruise) katona, de eddig elkerülte a veszélyt - pedig az emberiség egy űrből érkezett, könyörtelen fajjal vív hosszú, elkeseredett háborút. Amikor váratlanul mégis bevetik, ő rossz felszereléssel, kevés tapasztalattal indul csatába, és nem is bírja sokáig: gyors és kegyetlen hősi halált hal. Azután feltámad, és újra harcba indul. És újra, és újra, és újra. A földönkívülivel való közvetlen érintkezés időhurokba sodorta, és ő kénytelen számtalanszor végigélni ugyanazt a pokoli küzdelmet, hogy azután újra alul maradjon. Ám az esélyei egyre jobbak. Amikor pedig felbukkan mellette egy különlegesen kiképzett katona (Emily Blunt), még az is lehetővé válik, hogy ne csak magukat mentsék meg, hanem az egész világot. (via Movieweb)