Kiderült, kik alakítják a Queen tagjait a Freddie Mercury-életrajzi filmben

Azt már korábban megírtuk, hogy Freddie Mercury-t Rami Malek, vagyis Mr. Robot fogja játszani, most végre fény derült arra is, kik lesznek az együttes tagjait alakító színészek.

Bryan Singer Freddie Mercury-ról szóló életrajzi filmjében, a Bohemian Rhapsody-ban Joe Mazzello, Ben Hardy és Gwimlym Lee fogják alakítani az Queen tagjait.

Joe Mazzello a The Pacific - A hős alakulatban

 

Joe Mazello a zenekar basszusgitárosa, John Deacon bőrébe bújik majd. Deacon írta többek között a You're My Best Friend, Another One Bites The Dust, Back Chat, és az I Want To Break Free című számokat. Deacon a basszusgitározás mellett a csapat pénzügyi dolgait is rendezgette.

Ben Hardy az együttes dobosát, Roger Taylort alakítja majd. Taylor a dobolás mellett zeneszerző is volt a bandában, szinte minden albumon volt egy általa írt szám, valamint vokalistaként Mercury mellett ő is énekelt.

Ben Hardy az X-Men: Apokalipszisben

 

Gwilym Lee-t pedig a szólógitáros Brian May szerepében láthatjuk majd. May a Queen társalapítója volt Mercury-val együtt, és maga is sok ezer rajongót szerzett.

Gwilym Lee a Kisvárosi gyilkosságokban

 

Mazello a Jurassic Parkból lehet ismerős, ekkor azonban még gyerekszínészként szerepelt, de játszott A közösségi háló és a G.I. Joe: Megtorlás című filmekben is. Hardy az X-Men: Apokalipszis című filmben szerepelt legutóbb, Lee pedig inkább a tévében szerzett hírnevet A Midsomer gyilkosságok (Kisvárosi gyilkosságok) című sorozattal.


Az már korábban kiderült, hogy Freddie Mercury-t Rami Malek játssza majd, aki a Mr. Robot című nagy sikerű sorozat főszereplője.

Rami Malek a Mr. Robotban