Kit Harington együtt mókázott az Így neveld a sárkányodat Fogatlanjával

A Trónok harca sztárja fergetegesen vicces reklámvideót forgatott a két sárkányos franchise-nak.

Fergeteges Trónok harca- és Így neveld a sárkányodat-reklámot forgatott a napokban Kit Harington és a DreamWorks TV. A videó egy sosemvolt castingot mutat be 2010-ből, amikor a brit sztárt Havas Jon szerepére akarják leigazolni, de Fogatlan, a bolondos kutyaként viselkedő fekete sárkány folyton elrontja a jeleneteit. Sőt, akkor sem hagyja békén szegény színészt, amikor épp a Trónok harca-béli szövegét magolná be, és azon töpreng, ki lehetett Jon igazi anyja. Elmesélve persze ez nem olyan vicces, tessék inkább megnézni!

A videó kommentelőivel én is nagyon egyetértek: ilyen profi és szórakoztató módon még sosem láttam egyszerre két közönségkedvenc franchise-t reklámozni! Ráadásul ismét kiderült, hogy egyáltalán nem igaz a vád, miszerint Kit Haringonnak csak egyetlen, morcos arckifejezése van, nagyon mókás figura is tud lenni, ha a szerepe épp úgy kívánja!

A színész egyébként az Így neveld a sárkányodat-rajzfilmekben is szerepel: ő kölcsönzi Eret, az egykori sárkányvadász hangját. A mostani videóba amúgy egyre több Trónok harca-rajongó látja bele azt, hogy a nyolcadik évadban Havas Jon is lovagolni fog a fekete sárkány, Drogon (esetleg a kistestvére, Rhaegal) hátán. Az Így neveld a sárkányodat 2019 március 1-én kerül mozikba, a Trónok harca várva várt befejező évadát jövő áprilisban kezdi el vetíteni az HBO. (via Uproxx)