Lecsapott a Netflix a Beverly Hills-i zsaru rebootra

Eddie Murphy 2012 óta fejlesztett krimivígjáték-folytatása végre otthonra lelt.

A Beverly Hills-i zsaru franchise negyedik darabját a streamelős óriás a Paramount Picturesszel közösen gyártja. Azt még nem tudni, mikor kezdődik a forgatás, így a bemutató dátuma sem ismert, de a rajongók számára már ez hatalmas örömhír, hiszen a Beverly Hills-i zsaru 4-et hosszú évek óta fejlesztik, és a jelek szerint végre révbe ért.

A forgatás megkezdésével egyébként a címszerepet, a laza rendőrt, Axel Foley-t alakító Eddie Murphyre várnak, aki még az Amerikába jöttem 2-n végzi az utolsó simításokat. Ahogy azzal a filmmel kész, indulhat is a Beverly Hills-i zsaru 4. A franchise 1984-es nyitó darabja amúgy annak idején világszerte 316,4 millió dolláros jegybevételt hozott össze.

„Igen, a Beverly Hills-i zsarut fogjuk megcsinálni az Amerikába jöttem folytatás után. Aztán az a terv, hogy visszamegyek a színpadra stand-upozni, szóval

a jövőben ezt a két dolgot fogom csinálni: a stand-upot és a Beverly Hills-i zsarut”

– nyilatkozta korábban a Collidernek a színész, aki a két folytatást karrierje „könyvtámaszainak” nevezte (hiszen mintegy keretet képezve támasztják két oldalról, az elejéről és a végéről a pályáját).

„Szóval csak csinálom majd a kis stand-upomat, és ha jön esetleg valami hihetetlenül jó filmes, és ad nekem egy lehetőséget a filmjében, akkor megcsinálom, de egyébként nem tervezek két-három filmet forgatni egy évben, ahogy a kezdeti napjaimban, mert inkább otthon akarok lenni a gyerekekkel” – tette hozzá Murphy, akinek egyébként tíz gyereke van, bár többen közülük már felnőttek.

Ami pedig a karrierje lezárását illeti, van rá esély, hogy egy Oscarral tehet pontot a végére, mert A nevem Dolemite című idei filmjében (ami egyébként szintén netflixes) nyújtott alakítását sokan tartják Oscar-esélyesnek.


(via Independent)