Margot Robbie irgalmatlanul pofon vágta Leonardo DiCapriót

Mindez A Wall Street farkasa című film meghallgatásán történt: a színésznő valami emlékezeteset akart produkálni, hogy mindenki felkapja a fejét.

Margot Robbie A Wall Street farkasa meghallgatásán rendesen fel akarta magára hívni a figyelmet. Ma már tudjuk, sikerült neki, övé lett a szerep. Minderről Martin Scorsese, a film rendezője írt a Time magazinnak a The 100 Most Influental People's List (A 100 legbefolyásosabb ember) egyik cikkében. Azt is megjegyezte, hogy a pofon egyáltalán nem szerepelt a forgatókönyvben, mégsem haragudott rá utána senki, sőt.

A cikkben a rendező nagy szavakkal méltatja az ausztrál színésznőt: "komikus tehetség, megalkuvást nem tűrő hevesség, kitartás, szívósság, érzelmi bátorság, vakmerőség". Margot Robbie, aki pályája elején ausztrál sorozatokban játszott, berobbant az amerikai filmiparba is. Scorsese A Wall Street farkasa című film castingjáról is írt egy pár sort: a válogatáson a színésznő teljesen elrugaszkodott az előre megírt verziótól, és adott egy dörgedelmes nagy pofont Leonardo DiCapriónak.

„Már az első találkozásunk alkalmával bebiztosította szerepét A Wall Street farkasában. Az improvizációja lenyűgözött bennünket.”

Robbie is mesélt korábban az ominózus meghallgatásról, és hasonlókat mondott, mint Scorsese. A színésznő tudta, hogy itt a soha vissza nem térő alkalom, és a rendelkezésre álló pár percben muszáj valami olyat tennie, amivel nagy hatást tud elérni.


"Arra gondoltam, hogy szó szerint 30 másodpercem maradt, és ha most nem csinálok semmi emlékezetest, akkor nem lesz semmi az egészből. Egyszer adódik ilyen lehetőség, meg kell ragadnom. Szóval elkezdtem kiabálni vele, mire ő visszakiabált. Nagyon ijesztő volt. Alig tudtam folytatni. Ezzel fejezte be: »Örülnöd kéne, hogy ilyen férjed van. És most gyere ide és csókolj meg!« Mire én odamentem, nagyon közel az arcához, és közben arra gondoltam, hogy »talán most meg kéne csókolnom. Mikor lesz még egyszer lehetőségem Leo DiCaprióval csókolózni?« Aztán az agyam másik fele kapcsolt, és egyszer csak bumm... Megütöttem. Aztán meg sikítva ordítottam, hogy »B*szd meg!« Egyáltalán nem ez volt a forgatókönyvben. Halálos csend lett a teremben, és én lefagytam."

 Robbie attól is tartott, hogy esetleg DiCaprio beperli őt bántalmazásért, de szerencsére nem így történt, és övé lett a szerep.

via Independent