Mark Wahlberg reméli, Isten megbocsát neki a Boogie Nightsért

A hithű katolikus színész azt mondja, hogy a múltban hozott néhány rossz döntést.

Mark Wahlberg a Chicago Tribune-nek nyilatkozott: „Csak azt remélem, hogy Isten filmimádó és megbocsátó is, mert hoztam néhány rossz döntést a múltban.”


Amikor a riporter rákérdezett, hogy melyek ezek a hibák, az Oscar-jelölt színész egy Paul Thomas Anderson filmet nevezett meg, ami a 70-es években játszódik, és valóban meredek a sztorija.
„A Boogie Nights a lista tetején van” - mondta Wahlberg. A színész mindezt a chicagói sportaréna mellett nyilatkozta, ahol jelen volt Blase Cupich bíboros is, és a rendezvénynek az volt a célja, hogy közelebb hozza a fiatalokhoz a vallást.

A Boogie Nights-ot 1997-ben mutatták be, Wahlberg egy Dirk Diggler nevű karaktert formált meg, aki egy befolyásolható fiatalemberként egy A kategóriás pornósztárrá vált. A filmben játszott még Burt Reynolds és Julianne Moore is, és ez volt Wahlberg első nagyobb lépése a karrierjében. Régebben az ABC News-nak is nyilatkozott a filmről, akkor azt mondta, hogy eredetileg el sem akarta vállalni a szerepet, de végül a forgatókönyv és Anderson meggyőzték. Mindenesetre ma már nem vállalná el a szerepet. „Négy gyerekem van, ebből két lány, van egy feleségem, és próbálom nem hagyni, hogy a művészi tevékenységem befolyással legyen rájuk.”

via Entertainment Weekly