Matthew McConaughey a vörös szőnyegen tudta meg, hogy meghalt színészkollégája

Sam Shepard haláláról éppen A setét torony Los Angeles-i premierjének vörösszőnyeges bevonulásán szerzett tudomást egy riportertől. Videó.

A színész még a 2012-es Mud című filmdrámában játszott együtt a múlt héten elhunyt színész-drámaíróval, Sam Sheparddel. Matthew McConaughey A setét torony premierjén vett részt Los Angeles-ben, amikor egy újságíró megkérdezte tőle, mit szól hozzá, hogy Sam Shepard elhunyt. A színészt láthatóan érzékenyen érintette a kérdés, annál is inkább, mert fogalma sem volt róla, hogy Shepard meghalt.

 

„Sam Shepard meghalt?” - kérdezett vissza a színész a tenyerét a homlokára téve. „A francba, hogyan?”


Az újságíró nem tudott részleteket, viszont tovább kérdezgette a színészt.

„Ó, ember… Nézze, nem akarom elbagatelizálni a helyzetet, most hallom ezt először” - mondta a színész. „De mindig azt mondtam Jeff Nichols-nak (a Mud rendezője – a szerk.), hogy a Mud trailerében végig lehetne mutatni Sam Shepardöt, amint ül a zöld székében, és mesél a fiúnak arról, hogy ki az a Mud. Két és fél percen keresztül. Ütős lett volna... Ma halt meg? Fenébe! ...a legnagyobbak egyikét vesztettük el. Nagyszerű író... Nagyszerű koponya...” - folytatta elérzékenyülve.

Sam Shepard, a Pulitzer-díjas drámaíró és színész 73 éves korában halt meg múlt héten.

 

via Independent