Még egy izgalmas fotó az új Men in Blackhez

A készülő Men in Black-spin off forgatási helyszínéről ezúttal Tessa Thompson szivárogtatott egy képet.

Ahogy arról korábban már többször írtunk, javában zajlik a 2019 júniusában érkező, egyelőre cím nélküli Men in Black-spin off forgatása, a Thor 3. sztárjai, azaz Chris Hemsworth és Tessa Thompson főszereplésével, továbbá Rebecca Ferguson, Liam Neeson és Emma Thompson részvételével.

Még szeptemberben Hemsworth rakott ki egy közös fotót: azon annyi látszott, hogy a két sztár egy stúdióban ül egymás mellett, mindketten ingben és nyakkendőben. A mostani fényképen külső helyszínen, egy sivatagban gyalogolva láthatjuk őket, ahogy talpig feketében egy-egy fekete esernyővel (napernyővel?) védekeznek a hőség ellen. Az M ügynököt megformáló Thompson által megosztott felvétel alatt a „haverok feketében” felirat olvasható.

Az izgalmas fotók ellenére azért a rajongók még mindig nem nyugodtak meg, hiszen a most készülő film azért lényegesen másnak ígérkezik, mint a korábban megszokott Men in Black-részek. Hemsworth azonban megnyugtatta a nézőket, hogy meg fogják őrizni a korábbi művek sötét humorát, csak globálisabbá teszik a cselekményt.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Buds in Black. @chrishemsworth

Tessa Thompson (@tessamaethompson) által megosztott bejegyzés,

„Alapvetően megpróbálunk olyan sok humort tenni bele, amennyi a korábbi filmekben volt. Nyilvánvalóan fel kell nőnünk a feladathoz, szóval

a belünket is kidolgozzuk, hogy valami nagyon nagyszabásút és vicceset tegyünk le az asztalra”

– nyilatkozta a sztár, aki H ügynököt fogja alakítani. Hemsworth azt is elmondta, hogy a forgatókönyvírók próbáltak több különleges és az eddigiektől különböző helyszínt beleírni a cselekménybe: új városokat és országokat is.


(via DigitalSpy)