Még egy trailert kapott az új Majmok bolygója

Biztos, hogy valami nagy csapás éri a majomkolóniát, ezért fog annyit egyedül kóborolni a csimpánzvezér Caesar.

Lassan nem telik el úgy hét, hogy ne jönne ki egy újabb rövid kedvcsináló a július 13-án itthon is mozikba kerülő A majmok bolygója - Háborúhoz. A június 18-i apák napja tiszteletére most egy újabb előzetest kapott a film, hiszen a főszereplő főemlős, Caesar (akinek a szőre alatt szokás szerint Andy Serkis van) maga is gyakorló szülő a franchise-ban:

Én egyébként arra tippelek, hogy az új főgonosz, az Ezredes (Woody Harrelson), aki egy laktanyányi katona parancsnokaként totális háborút hirdet az intelligens majmok ellen, valahogyan bemerészkedik Caesarék erdei tanyájára, és ott lemészárolja a fél majomkolóniát.

A tragédia miatt csimpánzok radikális szárnya valószínűleg trónfosztja Caesart, akit csak a legrégebbi harcostársa, a jelbeszéddel kommunikáló orangután, Maurice és az első rész óta velük tartó, kopasz csimpánz, Rocketen követnek a száműzetésbe. Az Ezredes rajtaütésében gyaníthatóan Caesar fia is meghal, ezért lesz olyan mérges a főcsimpánz, amikor Maurice magához akar venni egy árva kislányt (), akit egyébként egy Chevrolet-embléma után neveznek el Novának. Persze az is lehet, hogy nem is ez lesz a filmben – már csak néhány hét, és kiderül. (via Movieweb)