Mégis megvan a Robert Pattinson főszereplésével készülő The Batman főgonosza?

Még csak most derült ki, hogy Jonah Hill kihullott a projektből, de máris találtak új jelöltet.

A Variety úgy tudja, a gyártó stúdió Warner komoly tárgyalásokat folytat Paul Danóval. Habár hivatalosan nem erősítették meg, melyik szerepről folyik az egyeztetés, bennfentesek úgy sejtik, Rébuszról (eredeti nevén Edward Nashtonról), a szuperhősfilm két főgonoszának egyikéről van szó.

Ahogy arról mi is írtunk, nemrég derült ki, hogy Jonah Hill – akivel korábban szintén folytak tárgyalások – mégsem lesz benne a projektben. Azt nem tudni, hogy Danót az ő helyetteseként szerződtetik-e, hiszen Hill-lel kapcsolatban először a másik főgonosz, Pingvin karaktere merült fel, de később az is szóba került, hogy a színész ugyanakkora eséllyel játszhatja Rébuszt is.

Dano a Szökés Dannemorából premierjén idén nyáron. Forrás: Paul Archuleta / FilmMagic / Getty Images

 

Annyi biztos, hogy Hill nem játssza egyik figurát sem, a The Batman sztárgárdája viszont napról napra bővül. A héten derült ki ugyanis az is, hogy Zoë Kravitz alakítja Batman alias Bruce Wayne ellenségét, egyszersmind barátnőjét, a Macskanőt, vagyis Selina Kyle-t. Ezenkívül Robert Pattinson (Bruce Wayne) és Jeffrey Wright (Gordon felügyelő) helye fix a szereposztásban.

A Matt Reeves (Cloverfield, Engedj be! remake, A majmok bolygója: Forradalom, A majmok bolygója: Háború) rendezésében készülő előzményfilm előzetes munkálatai már a télen elkezdődnek (közelebbről nem tudni, hogy ez 2019 végét vagy 2020 elejét jelenti), a premierre pedig 2021. június 25-én kerül sor. Paul Danót egyébként korábban olyan filmekben láthattuk, mint A család kicsi kincse, a Vérző olaj, a 12 év rabszolgaság vagy a Szökés Dannemorából című minisorozat.


(via Variety)