Mégsem Robert Pattinson lesz Batman

Állítólag már a végéhez közelednek a tárgyalások egy másik sztár és a reboot rendezője között.

Korábban még arról szóltak a hírek, hogy az Alkonyat franchise-zal híressé vált színész lesz a Bruce Wayne fiatal éveiről beszámoló The Batman főszereplője, ám most úgy tűnik, a szerepre a korábbiakban szintén az esélyesek közt felsorolt Armie Hammer lehet a befutó, hiszen már javában tárgyal a rebootot rendező Matt Reevesszel.

A múlt héten az eddigi Batman, Ben Affleck maga vallotta be, hogy miért került ki a projektből előbb rendezőként és forgatókönyvíróként, majd színészként is (elmondása szerint ő maga nem tudta tető alá hozni a maga verzióját, ezért eljött az idő, hogy átengedje a terepet valaki másnak, és az új koncepcióban már nem vele a főszerepben gondolkodtak).

Forrás: Rich Polk / Getty Images for IMDb

 

Armie Hammert olyan filmekben láthattuk, mint a Social Network – A közösségi háló, A magányos lovas, Az U.N.C.L.E. embere vagy a Szólíts a neveden, de nem idegen tőle a szuperhős-univerzum sem, hiszen ő játszotta volna Wayne-t és alteregóját a 2007-es, George Miller-féle, de végül kútba esett Justice League: Mortalban.

Az új koncepció szerint készülő, 2021. június 25-én érkező The Batman az alkotói ígéret szerint nem szokványos szuperhősmozi lesz, hanem inkább noir hangulatú, sötét mese, és a központi figura nyomozói képességeit állítja majd fókuszba.


(via NME, Consequence of Sound)