Mégsem vonul vissza Robert Redford?

Megbánta az arról szóló kijelentését, hogy a most következő lesz az utolsó filmje.

Ahogy arról a múlt hónap elején mi is beszámoltunk, a színészlegenda bejelentette, hogy a közelgő The Old Man & the Gun lesz az utolsó film, amiben szerepel, és utána visszavonul a színészkedéstől.

„Hiba volt, nem kellett volna ezt mondanom”

– nyilatkozta most a dologról Redford a Varietynek.

Forrás: Dominique Charriau / WireImage / Getty Images

 

„Amikor majd visszavonulok, egyszerűen csak csendben el kéne tűnnöm, nem pedig bejelentenem, mert ez túl nagy közfigyelmet generál, és nem a jó értelemben véve. Azt akarom, hogy most inkább a filmre és az alkotóira, résztvevőire irányuljon a figyelem” – tette hozzá. Amikor azonban rákérdeztek, hogy ezzel együtt akkor ez lesz-e az utolsó filmje, vagy sem, azt mondta, nem válaszol erre a kérdésre.

„Ébren tartom még egy kicsit ezt a rejtélyt” – viccelődött, és inkább a filmről kezdett mesélni. „A sztori és a karakter mind igazi.

Ez a fickó tényleg kirabolt 17 bankot, 17 alkalommal el is kapták, 17 alkalommal ment emiatt börtönbe, és 17-szer szökött meg onnan.

Ez mind megtörtént. És ez, ha jobban belegondolunk, nagyon vicces, és ezekben a sötét időkben nagy szükség van arra a vidámságra és pozitív élményre, ami mosolyt csalhat az arcokra.”

A The Old Man & the Gun augusztus 31-én mutatkozott be a Telluride Film Festivalon, majd járt Torontóban is. Az amerikai mozik szeptember 27-én mutatják be hivatalosan. Magyar premierről még nincs hír. A filmben Redfordon kívül olyan színészek szerepelnek, mint Sissy Spacek, Danny Glover vagy Casey Affleck.


(via Variety)