Megtalálod a cikkben szereplő fotón Carrie Fisher kutyáját?

Az utolsó Jedikről egyre több részlet lát napvilágot, és most egy forgatáson lőtt fotón szúrt ki egy érdekességet egy rajongó.

Egy Twitter-felhasználó egy nem régen közölt fotón vélte felfedezni Garyt, a néhai Carrie Fisher imádott kutyáját, vagy valami hozzá hasonlót. A rajongó kérdésére Rian Johnson megerősítette, hogy a kis lényt valóban az elhunyt színésznő kutyája ihlette, vagyis egyfajta hommage Garynek.

Fisher a halála előtti időkben szinte mindig vitte magával Gary nevű kutyáját, kedvence mindig mellette volt, nem számított, hogy épp egy vörös szőnyeges vonulásról vagy egy interjúról volt szó. A színésznő halála után Fisher asszisztense fogadta örökbe Garyt.

Habár Fisher halála jelentős következményekkel fog járni a Star Wars-trilógia utolsó fejezetében, Johnson nemrég azt nyilatkozta, hogy semmit nem kellett változtatni Az utolsó Jediken. Még tavaly decemberben, a színésznő halála után a Lucasfilm hivatalos közleményt is kiadott arról, hogy a színésznő halála nem veszélyezteti a Star Wars 8-at, Leia minden jelenetét leforgatta 2016-ban Rian Johnson stábja.


A kilencedik résznél viszont ki kell találniuk valamit a színésznő hiányának pótlására, de még semmi sem biztos. Mindenesetre vannak már olyan találgatások, melyek szerint „valami történik Leia karakterével a vásznon kívül – Az utolsó Jedik és a IX. rész közt eltelő időben”.