Natalie Portman már 13 évesen szembesült a visszataszító kéjsóvárgással

"Szexuális terrorizmusnak" nevezte, ami miatt ki kellett találnia magának egy szerepet, hogy biztonságban érezze magát.

Az eredetileg Donald Trump megválasztása ellen tiltakozó felvonulás, a Woman's March idén általános nőjogi demonstráció volt, a #meetoo kampány miatt különösen fontos és aktuális. A rendezvényen Natalie Portman is felszólalt, aki megosztotta gyerekkori borzalmas tapasztalatait.

13 éves volt, mikor a Leon, a profiban játszott, és a film bemutatása után nagyon izgatott volt, amikor megkapta élete legelső rajongói levelét. Csakhogy a levélben, amit egy férfi küldött neki, az állt, hogy arról fantáziál, hogy megerőszakolja a kislányt. Arra is visszaemlékezett, amikor közvetlenül azelőtt, hogy betöltötte volna 18. születésnapját, egy helyi rádióadó stúdiójában adásban visszaszámoltak az eseményig, mert onnantól, már "nem lesz büntethető", ha szexelnek vele, illetve megjegyzést tettek a melleire is. 

Portman már 13 évesen szembesült vele, hogy nem biztonságos, ha kifejezi a szexualitását, ezért felvett egy álcát, hogy komoly, konzervatív, prűd ember benyomását keltse, továbbá még az olyan szerepeket is elutasította, amiben akár csak csókolózott volna a karaktere. Csak így érezte magát biztonságban a - ahogy ő nevezte - a "szexuális terrorizmussal" szemben. (Forrás: Vulture)