Októberben jön a Fűrész nyolcadik(!) része

A sikeres horror-franchise a hetedik résznél, még 2010-ben elakadt. Jó hír a rajongóknak, hogy hét év szünet után, 2017. október. 20-án jön a nyolcadik rész, a címe Jigsaw lesz.

A Bloody Disgusting értesülései szerint a Lionsgate filmes cég Halloweenkor mutatja be a Fűrész nyolcadik részét – jó szokás szerint, mivel eddig az összes Fűrész-filmet Halloweenre időzítették.

 

A Jigsaw című film sztorija a következő: a városban szerteszét holttesteket találnak, az áldozatok mindegyike rettenetes halált halt. Minden jel szerint Jigsaw (Tobin Bell) lehet a tettes, egy bökkenő van: ő már egy évtizede nem él. Lehet, hogy valaki lemásolta a „nagy előd” szokásait?

A Fűrész-sorozat 2004-ben kezdődött, az első részt még James Wan rendezte. 2010-ig minden évben bemutattak egy Fűrész-filmet, aztán jött egy hosszú szünet, aminek idén októberben szakad vége, amikor bemutatják a nyolcadikat Michael Spierig és Peter Spierig rendezésében. A franchise eddig 873 millió dollárt, azaz több mint 242 milliárd forint bevételt hozott.