Orlando Bloom is visszatér a kalózok közé a Karib-tenger 5-ben

Kijött egy újabb előzetes, ebben is felvillan a Bolygó hollandi elátkozott kapitányának hínárarca.

Mindjárt itt a május 26., vagyis A Karib-tenger kalózai: Salazar bosszúja premiere, nem csoda, ha a Disney gőzerővel promózza, hátha ez a film is egymilliárd dollár feletti bevételt termel majd. A legújabb előzetesből (vagy tévészpotból, kinek hogy tetszik) nem sok újdonság derül ki a korábbiakhoz képest: Johnny Depp megint hülye fejet vág, Geoffrey Rush-nak olyan véreres a szeme, mint egy idült alkoholistának, az új főgonoszt alakító Javier Bardem meg úgy néz ki, mint egy több hónapja rohadó vízihulla.

Az egyetlen újdonság az, hogy most már biztos a negyedik filmből kidobott Orlando Bloom vendégszereplése az új részben. A hínáros feje sem véletlen: ő vette át ugye Davy Jonestól a Bolygó hollandi kapitányi posztját, ezzel viszont örök tengeri bolyongásra kárhoztatva magát és a legénységét.

Forrás: The Walt Disney Company

 

Az viszont egyre több kalózrajongónak tűnik fel, hogy az ötödik részben szerepel egy hosszú hajú, ártatlan arcú, fehér ingben rohangáló fiú, aki a ronda, pudvás fogú kalózok közé keveredik - pont ahogyan Orlando Bloom karaktere, a fiatal Will Turner tette a 2005-ös első részben. Ebből többen arra következtetnek, hogy a Brenton Thwaites által megformált karakter, Henry, nem más, mint Will fia!