Rémülj halálra az Az bohócával kiegészített Cheers főcímdalon!

Sosem fogunk már ugyanolyan szemmel nézni ifjúkorunk kedvenc sorozatára – a geg ezzel együtt olyan zseniálisan sikerült, hogy kihagyhatatlan.

A Stephen King-adaptáció rémséges emberevő bohócának, Pennywise-nak ezúttal nem is a filmesek, hanem egy Jesse McLaren nevű újságíró csinált egy kis reklámot a második rész közelgő premierje kapcsán.

A magyar mozikba szeptember 5-én ismét belebegő szörnyet McLaren a Cheers című vígjátéksorozat intrójában helyezte el, méghozzá úgy, hogy az egymás után vágott vintage fotográfiák mindegyikére rárakta valamilyen formában.

A figurát a rendkívül ügyes szerző egyszer az új Azból, egyszer az 1990-es, Tim Curry-féle változatból vette: a leghátborzongatóbb talán az, amikor az új Pennywise bámul befelé a vendégekre (és ránk) a kirakatból, de szorosan ott van mögötte, amikor a bohócmaszkos Tim Curry vészjóslóan ácsorog közvetlenül a csapos mellett. Ráadásul közben az eredeti főcímben is hallható Where everybody knows your name című szám szól, ami ad egy kis plusz pikantériát a dologhoz.

Jesse McLaren egyébként már korábban is szerzett magának egy kis hírnevet az Az-rajongók körében: ő volt ugyanis, aki két éve a lánytestvére összes eljegyzési fotójára ráphotoshopolta Pennywise-t. A nőnek egyébként annyira megtetszett a geg, hogy később az esküvői meghívókon is felhasználta a módosított képeket.


(via The Wrap)