Robert Pattinson szépen nevelgeti a kislányát

Új előzetes érkezett a sztár izgalmas erotikus űr sci-fijéhez.

Ahogy arról korábban már írtunk, a rég látott Pattinson következő filmje a High Life lesz, amelyben egy olyan űrhajóst alakít, Monte-t, aki a naprendszerünkön túli mélyűrben teljesít szolgálatot. A fedélzeten utazik Monte lánya, Willow is, aki már a hajón született, ráadásul Monte akarata ellenére: tudósok csapata a férfitól levett sperma felhasználásával termékenyített meg egy fiatal nőt.

Forrás: YouTube / A24

 

Korábban ugyanis mindannyian olyan siralomházi elítéltek voltak, akiket büntetésből, kísérleti nyulakként küldtek fel az űrbe, hogy rajtuk keresztül tanulmányozhassák az emberi viselkedést. Most már csak apa és lánya maradtak, Willow ráadásul időközben kisbabából felcseperedett tinilánnyá, az űrhajó viszont továbbra is tele van sötét titkokkal, amelyek megoldását minden bizonnyal az eltűnt csapat szintén eltűnt vezetője, egy gonosz tervet forraló orvos jelenti.

A filmben Pattinsonon kívül játszik még Juliette Binoche (ő a doktor), Mia Goth (ő Monte gyermekének az anyja), továbbá a zenészként is ismert André Benjamin is. A rendező pedig a francia Clarie Denis, aki korábban olyan műveket rendezett, mint a Kínzó mindennapok vagy a Jöjj el, napfény! A High Life már bemutatkozott a világ filmfesztiváljain (ahol el voltak ájulva tőle a kritikusok), az amerikai premierjére április 12-én kerül sor. Addig is íme az új trailer!


(via Collider)