Robert Pattinson végre válaszolt Trump őrült tweetjeire az Alkonyattal kapcsolatban

Trump még 2012-ben, bőven elnökké választása előtt foglalkozott behatóbban Robert Pattinsonnal és Kristen Stewarttal, az Alkonyat sztárjaival, akik abban az időben még egy párt alkottak.

„Mindenki tudja, hogy igazam van abban, hogy Robert Pattinsonnak ki kéne rúgnia Kristen Stewartot.”

 

És ez csak egy a sok tweet közül, amiben Trump Pattinsonék magánéletével foglalkozott. A pár kapcsolata 2013 májusában ért véget az utolsó Alkonyat-film premierje után, és azután, hogy a színésznőről olyan fotók jelentek meg, amiken megcsókolja a Hófehér és a vadász rendezőjét, Rupert Sanders-t, akivel együtt dolgozott az említett filmen.

Most, öt évvel később Pattinsont az Entertainment Weekly megkérdezte a tweetekről, és a színész válaszolt is rá a maga rejtélyes módján. Az újság azt kérdezte, hogy nem tartja-e szürreálisnak az akkori tweeteket most, hogy Trumpot megválasztották az Amerikai Egyesült Államok elnökének. Pattinson nevetett, és így válaszolt:

„Szerintem több rétege van a dolognak. Az identitás több síkon is létezik egyszerre, és ezek nagyon különbözőek lehetnek. Amikor ezt mondta, az semmit nem jelentett. De most úgy gondolok erre, hogy »hát, azt hiszem, ez velem kapcsolatos«, de hogy illik az összes többi dolgom az életembe? És néha arra gondolok, »fel tudom ezt valahogy használni az alakításaimban? Vagy félre kell ezeket tennem? Ez elég érdekes szerintem. Nem tudom – ez lehet az, amiért az emberek idegesítőnek tartanak.”

Stweart is csak nemrég reagált Trump szavaira, aki akkoriban még csak egy „valóságshow-sztár” volt, aki a kapcsolatukon csámcsogott.


„Dühös volt rám pár éve, és rögeszméjévé váltam, ami kib*szott őrültség” - mondta a színésznő még januárban. „Nem is értem. Szó szerint nem értem. Ez olyan elrugaszkodott tévképzet, amit nem is akarok elhinni, hogy létezik. Őrület.”

„Ekkor még csak egy reality-szereplő volt” - tette hozzá. „Nem volt nagy szám. De így visszagondolva, valaki emlékeztetett erre, és én azt gondoltam »ó, istenem, milyen igaza van!« Talán majd erről az interjúról is tweetel valamit!”

via Huffington Post