Robin Williams tudná, mire lenne most igazán szükségünk

A néhai komikus hivatalos YouTube csatornáján elérhetővé tették Williams több stand-up fellépésének rövid videóját.

A hivatalos Robin Williams YouTube csatornát két hete hozták létre azért, hogy a színész életét és komikusi zsenialitását ünnepeljék. „Akár a színpadról, akár a vászonról ismerted Robint mint komikust, mint űrlényt vagy mint dzsinnt, készülj fel a sírásra és a nevetésre ezeknek a felejthetetlen és fergeteges előadásoknak köszönhetően!” – olvasható a leírásban.

A csatornán egyelőre öt pár perces videó érhető el ingyenesen – a legutóbbit március 31-én töltötték fel, és az HBO Live on Broadway című 2002-es különkiadásának egy részletét tartalmazza. Az első felvétel pedig még 1978-ból származik, az Off the Wall show-ból, de találunk egy Lewis Blackkel rögzített videót is, amelyen a komikus azt meséli el, hogyan lettek barátok Williamsszel.

Az oldal működtetőinek ígérete szerint a rajongók heti rendszerességgel láthatnak új anyagot, de azért is érdemes feliratkozni a csatornára, mert a feliratkozók között kisorsolják a Robin Williams: Comic Genius című 22 DVD-ből álló csomagot. Ez a válogatás nemcsak Williams mind az öt HBO-s stand-up fellépésének felvételét tartalmazza, de korábban sosem látott klipeket is.

Robin Williams 2014 augusztusában hunyt el, 63 éves korában. Halálát öngyilkosságnak minősítették. „Azért kezdtem el komédiázni, mert ez volt az egyetlen színpad, amit találtam.

A legfontosabb az volt, hogy a színpadon legyek. Ez az egyetlen dolog érdekelt,

meg persze hogy közben kitanuljam a fogásokat és dolgozzak, miközben emberek vesznek körül” – nyilatkozta egyszer a komikus a stand-upról.


(via NME)

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot! Kérjük, olvassa el ezt az oldalt! Amennyiben másért aggódik, ezt az oldalt ajánljuk figyelmébe.