Rögtön két új előzetes is érkezett a Pókemberhez

A Marvelhez (talán) átmenetileg becsatlakozott hálószövő önálló filmje ugyanolyan barátságosnak tűnik, mint maga a siheder Pókember, és Michael Keaton Keselyűjével jó eséllyel végre kapunk egy tisztességes főgonoszt.

Örömteli élmény volt látni a kis suhanc, kezdő Pókembert az Amerika kapitány: Polgárháború remek repülőtéri csatájában, és az előzetesek alapján első (új) önálló filmje is azt a könnyed, vicces vonalat viszi tovább. Peter Parker itt tényleg az a tejfölösképű srác, aki a képregénysorozat kezdetekor is volt. Ahogy korábban is láttuk, itt Tony Stark karolja fel a fiút, a jelmezét is tőle kapja, és halál aranyos, ahogy Peter teljesen meg van illetődve, hiszen eleinte rajongóként csak kívülről figyelte a Bosszúállók hősies világmegmentéseit.

Az új előzetesek közül az amerikai piacra szánt változat nagyjából azokat a jeleneteket használja, mint az előzőek, ám a nemzetközi főleg újakat mutat. A legérdekesebb a Keselyű (Michael Keaton!!!) háttértörténete, a látottak alapján végre nem egy olyan gonosztevőnek tűnik, aki színpadiasan nevetgélve el akarja pusztítani a világot, mert csak.

 

 

A Pókember - Hazatérést július 3-tól láthatjuk a mozikban.