Rose McGowan álszent képmutatónak nevezte Meryl Streepet

Meryl Streep és mellette még több színésznő a Golden Globe-on fekete ruhát viselve szeretne tiltakozni a szexuális zaklatások ellen, ehhez viszont volt pár szava Rose McGowannek is, aki saját bőrén tapasztalta meg a hollywoodi szexuális zaklatásokat.

A januárban megrendezendő Golden Globe díjkiosztó meglehetősen sötét lesz, már ami az outfiteket illeti: több színésznő is azt tervezi, hogy fekete ruhában vonul végig a vörös szőnyegen, hogy így tiltakozzon a szexuális zaklatások ellen. Meryl Streep, Emma Stone és Jessica Chastain is azt tervezi, hogy eképpen fejezi ki véleményét az ügyben.

Fotó: Monica Schipper / Contributor / Getty Images


Rose McGowan azonban egyáltalán nem ért egyet a színésznők tervével: totális képmutatásnak nevezi tweetjében a „csendes tüntetést”, szerinte ez nem több, mint egy ostoba attrakció.

Actresses, like Meryl Streep, who happily worked for The Pig Monster, are wearing black @GoldenGlobes in a silent protest. YOUR SILENCE is THE problem. You?ll accept a fake award breathlessly & affect no real change. I despise your hypocrisy. Maybe you should all wear Marchesa.

— rose mcgowan (@rosemcgowan) December 16, 2017


"Az olyan színésznők, mint Meryl Streep, akik boldogan dolgoztak a Szörnyeteg Disznónak (Harvey Weinstein – a szerk.), most fekete ruhát viselnek a a Golden Globe díjátadón „csendes tiltakozásképpen. Épp a CSENDETEK a probléma. Lélegzetvisszafojtva elfogadtok majd egy hamis díjat, ami nem hoz valódi változást. Megvetem a képmutatásotokat. Talán mindegyikőtöknek Marchesát kéne viselnetek.” (A Marchesa egy ruhamárka, amelyet Harvey Weinstein felesége hozott létre.)

via Vulture.com