Samuel L. Jackson nagyon szeretne ismét Star Wars-filmben szerepelni

Mark Hamill eközben arról mesélt, hogy ifjú éveiben kirúgták egy gyorsétteremből, amikor bohóchangon vette fel a rendelést.

A Csillagok háborúja-rajongók már tűkön ülve várják a decemberben mozikba kerülő Skywalker korát, és már most együtt izgul mindenki, hogy a Disney végre össze tud-e hozni egy olyan Star Wars-produkciót, ami nem osztja meg végletesen a fanokat. Utóbbira egyébként nem sok esélye van a IX. résznek, annál nagyobb a bizodalom a The Mandalorian című tévésorozatban, ami novemberben debütál majd a Disney+ streaming csatornán.

Samuel L. Jackson mindettől függetlenül a Stephen Colbert-féle The Late Show vendégeként arról beszélt, hogy

Nagyon-nagyon szeretnék ismét Mace Windu lenni a Star Warsban.

Ráadásul ez nem is feltétlenül előzménysztori lenne! Korábban ugyanis olyanokat is nyilatkozott, hogy George Lucasnak voltak még további tervei Mace Windu karakterével, és egyáltalán nem biztos, hogy a kopasz Jedi mester meghalt, miután Anakin lecsapta a karját, Palpatine pedig egy Erő-villámmal kihajította az ablakon a coruscanti éjszakába.

Mark Hamill szintén egy showműsor vendége volt a napokban: ő James Corden The Late Night Show-jában szórakoztatta a műsorvezetőt és a nagyérdeműt egy jópofa sztorival. A 67 éves sztár ugyanis fiatalon a Jack in the Box gyorsétteremben dolgozott, és fel akarta kicsit dobni az eladásokat azzal, hogy nem unott robothangon, hanem egy őrült kacajú bohócként kérdezgette a vendégeket, hogy mit kérnek enni. A főnökének nem tetszett az újítás, és kirúgta Hamillt – aki évekkel később igazi szinkronlengenda lett: évtizedek óta ő kölcsönzi Joker hangját az összes létező animációs filmben és videojátékban! (via Geektyrant)