Scarlett Johansson gyilkos robotrendőrként meztelenkedik

Két látványos videó is kijött a 2017-es Ghost in the Shellhez. A fanyalgók megnyugodhatnak: a film hűen követi az eredeti animét.

A magyarul Páncélba zárt szellem címen futó, kultikus animéből készült Ghost in the Shell mozifilmhez vasárnap jött ki az első előzetes, ma pedig az 1995-ös japán rajzfilm intrójának élőszereplős változata is befutott. 

Forrás: Paramount / DreamWorks

A kultikus animéből, amiben a Section 9 kötelékében szolgáló, kiborg rendőrnő üldözi a terroristákat a távoli jövő disztópikus nagyvárosában, Rupert Sanders rendez filmet. Ő forgatta le korábban a Universal stúdiónak a Hófehér és a vadászt. Íme az előzetes:

A második videón szintén a hiányos öltözetű Scarlett Johansson látható:

A Ghost in the Shell nyitójelenetének élőszereplős változatához ezúttal is Kenji Kawai komponálta a zenét - illetve porolta le a régi, kórusos-dobolós motívumokat.

Scarlett Johansson ellen korábban szinte minden fanatikus animerajongó tiltakozott, mert szerintük a színésznő egyáltalán nem hasonlít a tipikus ázsiai mangafigura kinézetű Motoko Kusanagira. Mostanra viszont úgy tűnik, megenyhültek, mert a filmváltozat tényleg aránylag hűen követi az eredeti animációt. De hogy pontosan mennyire, az majd csak 2017. március 31-én fog kiderülni.