Senki sem kérdezte, hogy Batman ráér-e

A készülő szuperhősfilm főszerepére kiszemelt Armie Hammert állítása szerint senki sem kérdezte, hogy elérhető-e a forgatás idején.

Nincs egy napja, hogy megírtuk: a Social Network – A közösségi hálóból, A magányos lovasból, Az U.N.C.L.E. emberéből és a Szólíts a nevedenből ismert Armie Hammer veszi át a főszerepet a készülő The Batman című rebootban Ben Afflecktől. A színész azonban most lehűtötte a kedélyeket, hiszen a Yahoo Moviesnak cáfolta az értesülést.

„Senki, aki valóban fel van jogosítva arra, hogy ajánlatot tegyen nekem, nem kérdezte, hogy érdekel-e a dolog… Még azt sem tudom, készen állnak-e egyáltalán – szerintem még a forgatókönyvön dolgoznak” – mondta Hammer, aki egyébként már 2007-ben is majdnem eljátszotta Batmant: akkor George Miller Justice League: Mortal című projektjében, ami sajnos sosem készült el.

Forrás: Mike Coppola / Getty Images

 

„Nem hiszem, hogy ilyen közel járnának a gyártás megkezdéséhez, annyit azonban bizton állíthatok, hogy

senki sem ellenőrizte, hogy elérhető vagyok-e, ami sajnálatos”

– tette hozzá a sztár. Armie Hammer előtt egyébként Robert Pattinsont jósolták befutónak, rajtuk kívül pedig felmerült még Jack O’Connell, Kit Harrington, Aaron Taylor-Johnson és Richard Madden neve is – szóval legfőbb ideje, hogy a Revenge of the Fans nevű mozis blog (amely az eddigi álhírek terjesztéséért felelős) újból elkezdje a tippelgetést.

Ahogy arról korábban már írtunk, a Bruce Wayne fiatal éveire koncentráló The Batmant 2021. június 25-én mutatják be az amerikai mozik, Matt Reeves (Cloverfield, Engedj be!, A majmok bolygója: Forradalom, A majmok bolygója: Háború) rendezésében. A mű szokványos szuperhősmozi helyett noir hangulatú, a főhős nyomozói képességeit kidomborító film lesz.


(via NME)