Shane Blackéknek pár dolgot újra kell forgatni a Predátor 4-hez

Vajon azért, mert Schwarzenegger mégis benne lesz? Hamarosan jön a trailer!

Újra kell fogatni pár dolgot a The Predator címen futó Predátor 4-hez, mivel állítólag a Fox stúdió a tesztvetítés után nem volt mindennel elégedett (át is tették a 2018. januári premiert először augusztusra, majd szeptemberre). Aggodalomra azonban semmi ok, legalábbis Fred Dekker szerint, aki az új rész forgatókönyvírója, és régóta országos cimborája a rendezőnek, Shane Blacknek. Dekker a héten a vancouveri forgatás helyszínéről jelentkezett be a Facebookon: sok hullát ígért, és megmutatott egy kerítéssel lezárt, veszélyes területet is.

Hello, all. Currently in Vancouver shooting some touch-ups for our little movie. I can't tell you what's beyond this fence... except to say the body count is alarming. THE HUNT BEGINS SEPTEMBER 14, 2018.

Közzétette: Fred Dekker – 2018. március 20.

Dekker, aki nemcsak író, de a film producere is egyben, azt is megígérte, hogy hamarosan jön egy kedvcsináló előzetes is. Aminek épp itt lenne már az ideje, hiszen több, mint egy évvel ezelőtt, 2017. januárjában kezdték a film forgatását.

A sztoriról egyelőre nem sokat tudni, csak azt, hogy Black egy befosatós, véres, R-kategóriás filmet álmodott meg, ami zárójelbe tenné az AVP-filmeket és az Antal Nimród-géle Predátor 3-at – és amiben természetesen ugyanúgy lesz egy kisgyerek is a marcona akcióhősök mellett, ahogy azt már megszokhattuk tőle Az utolsó akcióhősben, a Vasember 3-ban és a Rendes fickókban. Arnold Schwarzenegger sajnos az eredeti tervekkel ellentétben nem fogja újra eljátszani a légszkanderozó, kemény zsoldosvezért, Dutch-ot (persze az is lehet, hogy az újraforgatást épp azért időzítették mostanra, hogy az exkormányzó is ráérjen...), benne lesz viszont Olivia Munn, Boyd Holbrook, Trevante Rhodes, Thomas Jane, Augusto Aguilera, Edward James Olmos, Yvonne Strahovski és a Trónok harca Theonját alakító Alfie Allen. Sőt, a Csillagközi invázió egykori sztárja, Jake Busey annak a Predátorral összecsapó kommandósnak a fiát fogja alakítani, akit pont az apja, Gary Busey játszott el az 1990-es Ragadozó 2-ben!

Shane Blacknek egyébként nem ez lesz az első Predator-filmje. Schwarzenegger eredetijében színészként szerepelt: ő volt a Hawkins nevű, szemüveges gyógyegér, aki még a dzsungelbe is magával vitte a kedvenc képregényeit. (via Movieweb)