Shia LaBeouf széttrollkodta Brad Pitt és Jennifer Aniston adománygyűjtő felolvasását

A botrányairól elhíresült sztár igen furcsa állapotban vett részt Julia Roberts, Morgan Freeman, Matthew McConaughey, Sean Penn, Ray Liotta és Jimmy Kimmel közös jótékonysági produkciójában.

Nem mindennapi élményben volt része mindazoknak, akik csütörtök este élőben követték, ahogy Sean Penn és hollywoodi barátai (az impozáns listát lásd alább) egy jótékonysági akció keretében felolvasták Penn 1982-es kultfilmjének, a Változó világnak (Fast Times at Ridgemont High) az írott változatát. A rendhagyó adománygyűjtésben számos híresség részt vett Sean Penn mellett:

Íme a videó:

Az eseményt Sean Penn alapítványa, a CORE (Community Organized Relief Effort) szervezte, együttműködésben a Reform Alliance nevű egyesülettel és a Dane Cook Presents Feelin' A-Live nevű paltformmal. A sztár az alapítványát eredetileg a Haitin 2010-ben történt földrengés és szökőár kárvallottjainak megsegítésére hozta létre, de az elmúlt években tevékenyen kivette a részét számos katasztrófahelyzet és a világjárvány okozta kárenyhítésben is. A hírességek felolvasóestjének első időpontja augusztus 20-án lett volna, ám végül egy nappal elhalasztották a szervezők, nehogy emiatt esetleg kevesebb figyelem essen az amerikai Demokrata Párt augusztus 20-i konvenciójára. Augusztus 21-én viszont Dane Cook fújta le az élő közvetítést, megoldhatatlan technikai hibára hivatkozva.

Sean Penn és a CORE az elmúlt időszakban aktívan kivette a részét a koronavírus elleni harcból: több mint egymillió COVID-tesztet fizettek ki és tettek hozzáférhetővé a veszélyeztetett korúak és a szegények számára az Egyesült Államokban. A Reform Alliance, amely a büntető igazságszolgáltatás reformjáért, azon belül is a próbaidő és a feltételes szabadlábra helyezés átalakításáért küzd Amerikában, eddig több mint 10 millió maszkot és más védőeszközt osztott szét a börtönökben az Egyesült Államok 50 tagállamában. A csütörtöki jótékonysági felolvasás alatt beérkező adományokat a gyűjtésben résztvevő szervezetek ehhez hasonló célokra fogják fordítani a jövőben is. (via The Hollywood Reporter)