Tarantino Al Pacinót akarja a Mansonról szóló filmjébe

Leonardo DiCaprio részvétele már hivatalos, a rendező azonban még egy nagy névvel bővítette kívánságlistáját.

Quentin Tarantino nagy erőkkel készíti elő az 1969 nyarán játszódó filmjét, ami egy tévés színész és dublőrje hollywoodi karrierkereséséről szól, a háttérben a Manson-banda brutális gyilkosságaival. Az író-rendező már korábban teleharsogta a médiát a szereplő színészek kívánságlistájával, és Leonardo DiCaprio részvételét a napokban hivatalosan is bejelentették.

Tarantino most Al Pacinót szemelte ki, ami lássuk be, elég izgalmas lenne. Noha Pacino jó néhány éve nem csinált értékelhető filmet, sőt, kifejezetten rossz mozikban láthattuk őt mint afféle haknizó, megélhetési színészt, kifejezetten jól állna neki egy Tarantino-film, és a rendező talán kihozná belőle azt a nagyságot és tüzet, ami generációkat delejezett meg. (Bár Martin Scorsese netflixes The Irishman-jét nagyon várjuk Pacinóval, DeNiróval, Joe Pescivel és Harvey Keitellel.)

A Manson-film forgatása még nem kezdődött el, és a szereplőgárdából is DiCaprio és Margot Robbie neve hivatalos, aki Roman Polanski terhesen meggyilkolt feleségét, Sharon Tate-et fogja alakítani. Tarantino nagyon szeretné, ha Brad Pitt és Tom Cruise is játszana a filmjében, de a részvételükről még semmit nem tudni. (Forrás: Variety)