Újabb félelmetes trailert kapott a '78-as Halloween igazi folytatása

40 évvel az első rész után Jamie Lee Curtis puskával várja haza a maszkos sorozatgyilkost.

Idén októberben lesz 40 éve, hogy mozikba került a Halloween - A rémület éjszakája, John Carpenter kultfilmje, ami divatba hozta a kaszabolós slasher horrorokat, amikben mindig egy maszkos fickó a sorozatgyilkos. Az eredeti Halloween az elmúlt évtizedekben számos rossz és még rosszabb folytatást kapott, melyek közül néhányban az eredeti főszereplő, Jamie Lee Curtis is feltűnt (Halloween 2H20, Halloween - Feltámadás).

Az 59 éves színésznő a jubileumi 40. évfordulóra is elkészített egy újabb részt Michael Myers véres ámokfutásáról, ezúttal szimplán csak Halloween címmel. Ez lényegében zárójelbe teszi az összes eddigi folytatást, és azt mutatja be, hogyan várja szinte az idegösszeomlás szélén álló, félőrült Laurie Strode Myers szabadulását a diliházból, hogy Halloween éjszakáján ő maga végezhessen vele. Íme az izgalmasra összevágott trailer, ami simán hozza a jobban sikerült, régi vágású slasher horrorok hangulatát:

A rendező David Gordon Green, ő írta a forgatókönyvet is állandó szerzőtársával, a színészként is ismert Danny McBride-dal. A páros korábban olyan tévésorozatokat és filmeket hozott össze, mint a Kib*zgatóhelyettesek, a Király! és az Egyszer fent, inkább lent. Az új Halloween október 19-én kerül az amerikai mozikba, idehaza pedig október 25-től lesz látható. (via Uproxx)