Az úticél idén nyáron: Zalakaros!

Júliusban Zalakaroson nyit a Park Inn legújabb wellness szállodája. A Zalakarosi Gyógy- és Wellness Fürdő közvetlen szomszédságában egy igazi Karosi Kaland vár mindenkit a Park Inn by Radisson Zalakaros Resort & Spa-ban.

Népszerű desztináció, mégsem igazán tudunk Zalakarosról vagy a környező látni- és tennivalókról eleget. Hát lássuk csak: a Balaton déli partját már-már elhagyva, a Kis-Balaton régió szomszédságában, a zalai tájak szemet gyönyörködtető környezetében fekszik Zalakaros, ahol a csodás természet, a nyugalom, a tiszta levegő mellett egyre több szórakozási és sportolási lehetőség, családi és kulturális programok, fesztiválok és megannyi nyári kaland várja az utazókat. No és persze a Zalakarosi Fürdő, ahol gyönyörű környezetben, közel 5.000 m2-nyi vízfelületen élvezhetjük a gyógy- és termálvizeket és strandmedencéket. A tradicionális gyógyászat mellett teljeskörű wellness, élményfürdők, szauna udvar és hatalmas strand is tartozik a fürdőhöz. Ráadásul a gyerekekkel utazók is kiválóan érezhetik itt magukat akár napokon át. Külön gyerekrészleg, külső és belső gyerekjátszók, kalandpark, Vízipók-Csodapók gyermekvilág, mesestrand és rengeteg gyerekprogram, a nagyobbaknak és bátrabbaknak pedig egy hatalmas csúszdapark kínál megannyi szórakozást.

Idén júliustól pedig már a megfelelő szálláshely is adott ahhoz, hogy teljes legyen az élmény. A sárváron már jól bevált receptet követve, közvetlenül a fürdővel összekötve nyitja meg kapuit és szobáit a Park Inn by Radisson Zalakaros Resort & Spa. A nemzetközi lánchoz tartozó szálloda új színfolt lesz a városban, a szlogenjük is ez: „Színt Viszünk az Életbe.SM” Minőség, kényelem, családias hangulat, barátságos személyzet és utánozhatatlan Park Inn stílus jellemzi a szállodát, ahol családi szobák, lakosztályok és még egy jakuzzi-val felszerelt superior apartman is várja a vendégeket.

Nagy dobással indít a Park Inn: egészen augusztus végéig minden vendégüknek „Smart” all inclusive ellátást is adnak, amiben a svédasztalos reggeli és vacsora, illetve az italok és kávé mellett egészséges tízórai, snack ebéd és délutáni kávé-süti is jár. A Park Inn-re jellemző módon nagy hangsúlyt fektetnek a gasztronómiára. Még a reggeli kínálat is szemet gyönyörködtető, a rántotta és felvágott koncepciótól elrugaszkodva igazi gasztro élményt nyújtanak már kora reggeltől. Az íz-élmények a legújabb étel trendek szerint összeállított a’la carte étlappal, a saját mester cukrász által helyben készített süti-remekekkel, majd a magyar és nemzetközi konyha ízeit felvonultató büfé vacsorával folytatódnak.

A családbarát jelleg pedig végre nem merül ki egy opciósan kérhető babakádban. Gyerekjátszó, babafelszerelések, állandó gyerekkedvezmények, külön gyerekmenü, és megannyi játék is a babások, családosok rendelkezésére áll.

Ami talán a legjobb a karosi utazásban, hogy annak sem kell unatkoznia, aki nem éri be csak azzal, hogy napokig a fürdőben kényeztesse magát. A szállodától csak pár perc séta az este is hangulatosan kivilágított Termáltó és Ökopart. De tehetünk gyalogos vagy kerékpár túrákat is a környéken, elkirándulhatunk egészen a Kis-Balatonig, megnézhetjük Kápolnapusztán a Bivalyrezervátumot vagy a nagybakói Sziklaszurdokot és a könnyező sziklákat. Kisgyerekekkel pedig ne hagyjuk ki Fenyvespusztán az Állatsimogatót se. Egy biztos, itt senki sem fog unatkozni, Zalakaroson a Park Inn-ben mindenkit vár egy igazi nyári kaland!

 www.parkinnzalakaros.hu