Megterhelő az őszi gardróbfrissítés? De nem a Premier Outlettel!

Az évszakváltás egyet jelent a ruhatárfrissítéssel, ami lássuk be, az őszi szezonban megterhelő lehet, de nem a Premier Outlettel! Augusztus 25. és 27. között - péntektől vasárnapig - a Vásárlási Maraton ideje akár 90% kedvezménnyel vásárolhatunk közel 90 üzlet több száz világmárkájának kínálatából.

Vágjunk neki felkészülten az ősznek!

Ha szeretnénk felkészíteni a gardróbunkat az őszi szezonra, akkor érdemes a Vásárlási Maraton idejére időzítenünk, hiszen akár 90% kedvezménnyel vásárolhatunk.

  • Kényelmes lábbeliért vagy egy pár új alkalmi cipőért irány a Salamander, a Geox és az Ecco üzletei.
  • A farmer soha sem megy ki a divatból. A Levi’s, a Retro, a Pepe Jeans, a Replay, a Devergo, a Gas és a Mustang üzleteiben mindenki megtalálja a tökéletes nadrágot.
  • A sportosabb darabok kedvelői látogassanak el az adidas, a Columbia, a Converse, a Helly Hansen, a Nike, a Players Outlet vagy a Puma üzleteibe!

Azok, akik a nyár végére tartogatták a legdivatosabb ruhák, fehérneműk vagy kiegészítők beszerzését olyan üzletek kínálatából válogathatnak kedvezményes áron, mint a Benetton, a Mango, a BL Óraszalon, a Gant, a Guess, a J.Press, a Triumph, a Calzedonia, az Intimissimi, a Tezenis és a Tommy Hilfiger.

Hosszabbított nyitva tartás a Vásárlási Maraton ideje alatt

Ahogy azt már megszokhattuk, a háromnapos Vásárlási Maraton első két napján, pénteken (augusztus 25-én) és szombaton (augusztus 26-án) meghosszabbított nyitva tartással, 10 órától 22 óráig, vasárnap (augusztus 27-én) 10 órától 20 óráig várja látogatóit a biatorbágyi outletközpont. Így nem csak pénztárcakímélő, hanem kényelmes megoldással szolgál a vásárlás szerelmeseinek.

Ingyenes különjárat a Premier Outletbe

A Premier Outlet ingyenes buszjáratokat indít a Vásárlási Maraton ideje alatt, augusztus 25. és 27. között, péntek reggeltől egészen vasárnap estig. A buszok félóránként indulnak majd a Nyugati térről és a Széll Kálmán térről a Premier Outletbe és vissza.

Ha téged is elkapott a vásárlási láz, akkor augusztus 25. és 27. között, péntekről vasárnapig, a Premier Outletben akár 90 %-os kedvezményekkel válogathatsz, több mint 90 üzlet több száz divatmárkája közül.

További információ:

www.premier.hu

https://www.facebook.com/PremierOutletBudapest/