Tavaszindító Vásárlási Maraton a Premier Outletben

Március 2-4-ig a Vásárlási Maraton ideje alatt több mint 100 divatmárka kínálatából válogathatsz akár 80%-os kedvezménnyel. Készülj a tavaszra a Premier Outlettel!

Ha frissítenéd ruhatáradat pár izgalmas, új ruhadarabbal és kiegészítővel, vagy már kinéztél magadnak egy szuper cipőt vagy egy gyönyörű ruhát, de nem akarsz rá vagyonokat költeni, március 2. és 4. között a Premier Outletben a helyed. Ha szereted a divatos világmárkákat, akkor érdemes ellátogatnod a biatorbágyi outletközpontba, hiszen a tél elmúltával egy-egy színes újdonságot hatalmas kedvezménnyel szerezhetsz be. Ha egy elegáns darabra vágysz, keresd fel a Desigual, a Clinque, a Mango, a Guess vagy a Pierre Cardin üzleteit a Vásárlási Maraton alatt. Ha viszont a sportos stílus áll igazán közel hozzád, a Nike, Adidas, Helly Hansen, SuperDry, Budmil, Camel Active és Heavy Tools óriási kedvezménnyel kínált termékeit javasoljuk neked. A csinos fehérneműkről se feledkezz meg, látogass el a Triumph üzletébe a csodás kedvezményekért!

Hosszabbított nyitva tartás a Vásárlási Maraton ideje alatt

A Premier Outlet a háromnapos Vásárlási Maraton első két napján, pénteken (március 2-án) és szombaton (március 3-án) meghosszabbított nyitva tartással, 10 órától 22 óráig, vasárnap (március 4-én) 10 órától 20 óráig várja látogatóit. Így nem csak pénztárcakímélő, de kényelmes megoldással is szolgál az érdeklődőknek.

Ingyenes különjárat a Premier Outletbe

A Premier Outlet a Vásárlási Maraton ideje alatt ingyenes buszjáratokat indít. Március 2. és 4. között, péntek reggeltől egészen vasárnap estig félóránként indulnak majd buszok a Nyugati a Széll Kálmán térről a biatorbágyi outletközpontba és vissza.

Add át magad a vásárlási láznak, és válogass több mint 100 divatmárka kínálatából akár 80%-os kedvezménnyel! A Premier Outlet hosszabbított nyitva tartással és ingyenes különjáratokkal várja a vásárlókat.

Elkészülni, vigyázz, kész…futás vásárolni!

További információ:www.premier.hu

www.facebook.com/PremierOutletBudapest