25 évvel a második rész után a Netflix hozta el nekünk az Örömapa 3-at!

A 1991-es romkom folytatásában visszatért az összes régi sztár, Steve Martintól Diane Keatonon át a kettyós ceremóniavezetőt alakító Martin Shortig!

Szívmelengető meglepetésfolytatást hozott össze a Netflix Steve Martin kultikus romantikus '90-es évekbeli romantikus vígjátékaihoz, az Örömapa 1-2-höz. A közel félórás harmadik rész a Father of the Bride Part 3 (ish) címet viseli, és a címszereplő családfőt alakító Steve Martin mellett visszatért benne a feleség, Diane Keaton, az 1991-ben megházasodott lányukat, Annie-t alakító Kimberly Williams-Paisley, az időközben felcseperedett kisfiuk, Matty (Kieran Culkin) és az 1995-ös második részben megszületett két gyerkőc, akiket Ben Platt és Florence Pugh alakított szupercuki kisbabaként (külön vicces volt anno, hogy míg az előbbi Annie fia, utóbbi nagy meglepetésre a családfő váratlanul megfogant lánya volt).

Forrás: Port.hu

 

A család a koronavírus-járványra való tekintettel ezúttal nem a filmekből ismerős családi házuk terített asztalnál ültek össze, hanem otthon, a laptopjaik előtt ülve bolondoztak. Ne természetesen a nagy reunionból nem hagyták ki a régi részek kettyós esküvőszervezőjét, Martin Shortot sem. No de hogy miért? Nem akarjuk elspoilerezni, nézze meg mindenki a Netflix videóját, amiben nem kisebb sztár cameózik, mint Robert De Niro! Íme:

A reunion elkészülésében aktívan közreműködött Reese Whiterspoon is (ő mond bevezetőt a kisfilm elején), valamint a World Central Kitchen adománygyűjtő szervezet, amely a természeti katasztrófáktól sújtotta területeken segíti az emberek élelmezését. Érdekes egyébként, hogy az Örömapa 3 a Netflixen debütált, mert korábban Bob Iger, a Disney főnöke azt nyilatkozta, hogy a Disney+ streaming csatornára fog belőle új verzió készülni, az 1998-as Apád-anyád idejöjjön és az 1989-es Drágám, a kölykök összementek rebootja mellé. (via Movieweb)