Az Agymenők sztárja gyilkossági ügybe keveredik

Jim Parsons után (aki a népszerű sitcom óta a Hollywood című Ryan Murphy-szériában szerepelt) a Pennyt alakító Kaley Cuocót is egy streamelős szolgáltató sorozatában láthatjuk hamarosan.

Az HBO MAX nyolcrészes krimisorozata, A légikísérő (The Flight Attendant) három epizóddal kezdi meg repülését november 26-án, csütörtökön – ezt december 3-án és 10-én két-két újabb epizód követi, a finálét pedig december 17-én láthatjuk.

A Kaley Cuoco főszereplésével készült szériából kiderül, hogyan változhat meg egy élet egyetlen éjszaka leforgása alatt. Egy nap Cassandra Bowden légikísérő (Cuoco) egy dubaji szállodában ébred, erős másnapossággal – egy halott férfi oldalán. A nő ráadásul semmire sem emlékszik. Próbál úgy tenni, mintha mi sem történt volna, hazautazik New Yorkba – ott azonban már az FBI várja…

A sötét humorú thrillervígjátékban az Agymenők sztárja mellett olyan színészeket láthatunk, mint Zosia Mamet a Csajokból (a főhősnő legjobb barátnője), Michiel Huisman a Trónok harcából és a Sötét árvákból (ő az áldozat) vagy Rosie Perez a Ragadozó madarak (és egy bizonyos Harley Quinn csodasztikus felszabadulásá)-ból, Cassie kolléganőjének a szerepében.

A légikísérő egyébként a New York Times bestsellerlistás szerző, Chris Bohjalian The Flight Attendant című regényének a feldolgozása. A széria hazánkban az HBO GO és az HBO kínálatában lesz elérhető, így már magyar feliratos rövid előzetes is van hozzá. A teljes hosszúságú, kétperces eredeti nyelvű előzetes ide kattintva érhető el.


(via HBO)