Új Amerikai pite-film készült

Mivel az ezúttal kizárólag női főszereplőkkel készült American Pie Presents: Girls' Rule hamarosan a Netflixre is felkerül, a magyar nézők is láthatják.

A Universal Pictures kihozott egy új előzetest is a filmhez, amiből kiderül, hogy ezúttal négy végzős csaj, Annie, Kayla, Michelle és Stephanie szexuális kalandjait követhetjük, akik elhatározzák, hogy egyszer és mindenkorra rendbe hozzák a szerelmi életüket, és ezúttal az lesz, amit ők akarnak.

A Girls' Rule az első Amerikai pite film, ami közel egy évtizede megjelenik, hiszen az utolsó a 2012-es Amerikai pite: A találkozó volt, amit a mozikban is bemutattak. Az új folytatás már a kilencedik darabja a franchise-nak, és az 1999-es Amerikai pitétől, a 2001-es Amerikai pite 2-től, a 2003-as Amerikai pite – Az esküvőtől és a már említett Amerikai pite: A találkozótól eltérően nem kerül be a mozikba.

A rögtön DVD-n vagy online platformon debütáló Amerikai pite filmek közül a legutóbbi a 2009-es Amerikai pite 7. – A Szerelem Könyve volt. Előtte olyan folytatásokat láthattunk kisképernyőn, mint az Amerikai pite 4. – A zenetáborban (2005), az Amerikai pite 5. – Pucér maraton (2006) és az Amerikai pite 6. – Béta-ház (2007).

Az American Pie Presents: Girls' Rule érdekessége, hogy ez az első olyan Amerikai pite film, amiben nem szerepel a Jim papáját alakító Eugene Levy, aki pedig minden eddigi részben, még a rögtön DVD-n érkezőkben is benne volt. A Girls' Rule terjesztéséről annyit lehet tudni, hogy az Egyesült Államokban október 6-án jelenik meg DVD-n, illetve a Universal Pictures Home Entertainment on-demand csatornáján, de hamarosan a Netflixen is meg lehet nézni.


(via Movieweb)