A Budapesti Operettszínház újévi gálaműsora

Az idei kirobbanó sikerű újévi koncert után a Budapesti Operettszínház Újévi Gálaműsora 2019. januárjában ismét Debrecenbe és Sopronba érkezik!

Varázslatos ünnepi hangulatú gálakoncert utánozhatatlan hangokkal, nagyszerű zenekarral és lehengerlő látvánnyal. Világhírű szólók, romantikus duettek, andalító dallamok, vérpezsdítő ritmusok, mindez forró újévi hangulattal fűszerezve! Hamisítatlan évindító koncert a műfaj legnagyobbjainak tolmácsolásában.
 Az Operettszínház legendás sztárjai, Oszvald Marika, Kállay Bori, Bordás Barbara, Szendy Szilvi, Vágó Zsuzsi, Dolhai Attila, Vadász Zsolt, Peller Károly, Kerényi Miklós Máté- garantáltan elbűvölik a közönséget nagyszabású előadásukkal. Az esten közreműködik a Budapesti Operettszínház balettkara, az élményt káprázatos koreográfiák és pazar jelmezek teszik teljessé. A színház zenekarát Makláry László vezényli. Az est rendezője Bori Tamás. 

Az újévi zenés forgatagban sokszínű válogatást hallhatnak a világ zenés színpadainak legnagyobb sikereiből. Részletek csendülnek fel a legkiválóbb operett és musical szerzők műveiből, többek között Kálmán Imre, Lehár Ferenc, ifj. Johann Strauss, Huszka Jenő, Jacques Offenbach, Frank Wildhorn és Lévay Szilveszter legismertebb szerzeményeiből. Klasszikusnak számító sikerszámokat hallhatunk olyan népszerű művekből, mint a Marica grófnő, A Csárdáskirálynő, A chicagói hercegnő, Viktória, Cigányszerelem, A víg özvegy, Elisabeth, Mozart!, Rudolf, Rebecca, Jekyll és Hyde, Godspell, Cabaret.