RaM Colosseum évad indulás

A RaM Colosseum szeptember 19-én az ExperiDance Production mára ikonisztikussá vált Ezeregyév című előadásával nyitotta meg színházi évadját!

A világhírű társulat szeptember 19-én csütörtökön ezen mára legendás előadásával nyitotta meg a 2019/2020-as színházi évadját Budapesten, a RaM Colosseumban. A művészeti csapat a fővárosban idén is kizárólag a RaM Colosseumban lesz megtekinthető! A nyári művészeti felkészülésen túl a színház számtalan technikai eszközparkjában lett megújítva, mely fejlesztések elsődlegesen a házba érkező nézők mind teljesebb kikapcsolódását és a minőségi élmény megélését hívatnak szolgálni! A bemutatót az ExperiDance repertoárban sorrendben követi a 100 tagú cigányzenekarral koprodukcióban készített szintén világhírű Fergeteges – Sissi legendája , a Gyöngyhajú lány balladája – Omega musical (Első előadás: 2019. szeptember 29. 15:00 és 19:00) és a Cinderella – családi mesemusical Hamupipőke történetéről (Első előadás: 2019. október 19. 17:00).

A ház az idei évadjában is visszatérően helyet ad a Madách Színház nagysikerű vígjátékainak, de a repertoár kínálatát színesítik majd még operettgálák, könnyűzenei kiskoncertek és az Anconai Szerelmesek vígjáték bemutatása is! Legyenek hát önök is az élmény részesei!