Színházi körkép advent idejére

Nem tudod, mivel lepd meg szeretteidet, barátaidat? Ajándékozz nekik színházjegyet karácsonyra! Ha unod már a szokásos ajándékokat, vagy nincs ötleted, 'tégy a fa alá' színházi élményt szeretteidnek! Összegyűjtöttük a színházak kedvezményes bérlet- és jegyakcióit, amelyekre érdemes ajándékjegyet venni. Mutatjuk!

Számos színház használja ki az ünnepi előkészületek időszakát, ami nem merül ki pusztán a programok témaválasztásában, kedvezményes jegyek és bérletek formájában tárgyiasítani is tudjuk kulturális ajándékainkat, melyek a legtöbb esetben nem szorítkoznak az ünnepi időszakra, és jövőre is beválthatók. 

Spirit Színház a jegypénztárában vásárolt színházbérletre december 23-ig 30% kedvezményt ad!

A Karinthy Színház karácsonyi bérletének ára, mely 2 fő belépésre jogosít, 7.900 Ft, és 2019. május 31-ig lehet beváltani személyesen a pénztárban illetve a színház szervezésein. 

Táncélményt is vásárolhatsz karácsonyra a Nemzeti Táncszínház karácsonyi bérletével, amivel a Magyar Állami Népi Együttes, a Pécsi Balett és a Szegedi Kortárs Balett előadását adhatod ajándékba szeretteidnek és barátaidnak. 

A Turay Ida Színház a karácsony idejére megbűvölte a matematikát, és náluk egy ideig a 2X2 tényleg 5! Karácsonyi ajándékutalványotokkal vásároljatok 4 db színházjegyet a február 28-ig játszott bármely előadásra, és az 5. jegyet ingyen adják ajándékba, ráadásul, ha mindezt december 23-ig teszitek meg, plusz 15% kedvezményt adnak, amit május 31-ig beválthattok bármely előadásra!

A Pesti Magyar Színház 3 előadását adja 2 színházjegy áráért! (A kedvezmény: 30%) A bérlet három előre meghatározott előadásra szól a színház saját produkcióiból, szabadon választható időpontokban – ára a választott hely függvényében egy fő részére: 6.800 Ft–7.500 Ft. Előadások: Folytassa, Ciceró! - avagy botrány a törvényszéken / Utánképzés ittas vezetőknek / Balta a fejbe.

A Momentán Társulat idén is kedveskedik Momentán ajándékkártyával, a bón-nal, amit végre online is meg lehet vásárolni, az ára 3.500 Ft., és 2019. július közepéig beváltható. 

A Rózsavölgyi Szalon karácsonyi bérlete három előadásra (Táncórák, Az őz, „Emberi hang…”) váltható be kedvezményes áron. Az előadások időpontja szabadon választható a havi műsor ismeretében. A bérlet beváltási időszaka 2019. január 2. és 2019. június 30. között lehetséges, valamint a bérlettel 15%-os kedvezménnyel vásárolhattok a Rózsavölgyi Zeneműbolt könyv-, CD és DVD választékából. A bérlet ára 12.000.- Ft.

Most már a Tesla Teátrum előadásaira váltott színházjegyeket is megvásárolhatjátok kényelmesen, tülekedés nélkül, otthonról a társulat honlapjáról. December 19-ig most nagy kedvezményekkel várják az érdeklődőket, 2 db színházjegy vásárláskor 10%, 4 db-nál 15% és 6 db jegyelővételi vásárlás esetén 20% kedvezményt adnak a jegyek árából!

Bethlen Téri Színház 3 jegyből álló karácsonyi szabad bérletet kínál 6.000 Ft.-ért, mely felhasználható 2019. február 28-ig bármelyik saját szervezésű előadásra, és online is megrendelhető. A jegyeket ugyanarra vagy különböző előadásra is beválthatjátok.

A Nemzeti Színház most meghirdetett szabadbérlet-konstrukciójával már most biztosíthatod magad, vagy szeretteid helyét a 2019. április 11. és május 5. között sorra kerülő hatodik Madách Nemzetközi Színházi Találkozón!  A MITEM 3 és 4 előadásos szabadbérlet 10% kedvezménnyel megvásárolható!

A József Attila Színház 1 fő részére szóló 3 alkalmas szabadbérlettel kedveskedik, mellyel sorban állás nélkül megtekinthetitek legújabb bemutatójukat: Dennis Martin A Pápanő című musicalt. A fennmaradó két előadást magunk választhatjuk ki a szabad helyek függvényében. A színház a gyerekekre is gondolt, ha lemaradtak az őszi akcióról, akkor most pótolhatják Kabóca gyerekbérlet vásárlásával a 6-10 éves korosztály számára.

Az Újszínház kétféle karácsonyi bérlettel is gondol az ünnepi színházjárókra (köztük a gyerekekre is), - 2 főre, 2 előadásra szólóval, melynek kedvezményes ára 7.500-8.500-9.500 Ft (Csillag-bérlet), és a 4 főre, 2 gyerekelőadásra alkalmassal, melynek kedvezményes ára 5.000-6.000-7.000 Ft (Mikulás bérlet).

Az Örkény István Színház december 2-án, 9-én és 16-án 20% kedvezménnyel kínál jegyeket minimum 4 jegy vásárlása esetén. A kedvezmény online- és személyes vásárlás esetén is érvényes.

Belvárosi Színház és Hatszín Teátrum: 3 előadásos karácsonyi bérletet kínál, amely az Orlai Produkciós Iroda 2018. december 24-ig, valamint 2019. január 7. és május 31. között a Belvárosi Színházban és a Hatszín Teátrumban játszott előadásokra váltható be. Jegyár kategóriák: 7.200, 9.000, 10.500 Ft.

A Budaörsi Latinovits Színház a budaörsi lakcímkártyával rendelkező nézőinek 10% kedvezményt ad bármely színházjegy vagy bérlet árából. Ajándékbérletet is kínál: 2 darab tetszőlegesen felhasználható színház jegy 5.500 Ft, diákoknak és nyugdíjasoknak 3.500 Ft.

Az Ódry Színpad karácsonyi kedvezményes akciója: a teljes árú bérlet 5.700 Ft helyett 4.400 Ft, diák/nyugdíjas bérlet 4.400 Ft helyett 3.500 Ft és a bérletek 4 szabadon választott előadásra érvényesek.

Fém Arts & Café karácsonyra két bérlettel készülnek, mindkettő szabadon felhasználható szabadbérlet. A boldog karácsonyt! bérlet 5.000 Ft és 2 db jegyre használható fel az idei évadban, a karácsonyi ajándék! pedig hasonló, mint az előző, de 4 db jegyre érvényes és 10.000 Ft.

Az emberek egy részének az Adventról csak a hétköznapokat megnehezítő karácsonyi díszítés, készülődés fáradalma jut elsőként eszébe, tegyük nekik könnyebbé a földi létet kis szellemi, érzelmi plusszal, amit igénybe vehetnek akár az ünnepek előtt, vagy feltöltődésnek, utána! Irány a kassza!