A Family Guy alkotói ezzel a videomontázzsal tisztelegnek Adam West előtt

A majdnem 9 perces videóban Adam West karakterének legjobb pillanatait gyűjtötték össze.

A Fox hétfőn megjelentetett egy videót, amiben a nemrég elhunyt Adam West előtt tisztelegnek a Family Guy-ból összeállított részletekkel a polgármester karakterének legjobb pillanataiból - írta meg a looper.com.

 

 

A legjobb poénok után, az összeállítás végén van egy nagyon szép pillanat is, amikor a polgármester szobrát ellenfényben, naplementében mutatják, és a Griffin család szomorúan bámulja. A felirat a következő: "Nagyon fogsz nekünk hiányozni, Quahog-nak nem is lehetett volna jobb polgármestere. Nem is lehetett volna jobb barátunk."

West még abban a pár epizódban fel fog tűnni, amiket halála előtt rögzítettek, de arról egyelőre nincs információ, hogy a rajzfilmben mi fog történni Adam West karakterével. Mindenesetre a Family Guy stábja nagyon sajnálja a veszteséget:


„Nincs elég pozitív jelző a nyelvben, ami leírhatná, milyen volt Adam West” - mondta Steve Callaghan, a sorozat egyik executive producere.

„Ő egy csodálatos, édes, vidám, kedves fickó. Hatalmas csapás a műsorra nézve, de nekünk személyesen is - nekünk, akik régóta ismertük, és nagyon szerencsésnek érezhetjük magunkat, hogy sokáig dolgozhattunk vele.”

Seth McFarlane, a Family Guy atyja szintén egy hosszú Twitter-posztban emlékezett meg a színészről:
„A Family Guy elvesztette polgármesterét, én pedig egy barátot. Adam Westtel élmény volt együtt dolgozni, olyan fickó volt, akit mindig szerettél a közeledben tudni. A pozitivitása, a jó természete és a humorérzéke megcáfolhatatlan, mindig hatalmas energialöket volt, amikor bejött a felvételre. Szívem legmélyéből köszönöm mindazt, amit adtál nekünk, Polgármester Úr! Pótolhatatlan vagy!”


A korábbi Batman-sztárt láthatóan egész Hollywood a szívébe zárta, és sokan emlékeztek már meg róla a legkülönfélébb módokon: ilyen volt például az is, amikor Los Angelesben Batman-jelet vetítettek az égre a tiszteletére.