A legjobb tévéműsorok vasárnapra

Utálod, hogy holnap megint hétfő? Ki sem akarsz kelni az ágyból/fel sem akarsz kelni a fotelből? Hát akkor ne foglalkozz senkivel és semmivel! Ide gyűjtöttük a vasárnapi értékelhető tévéműsorokat, válogass kedvedre!

A szakasz - Film Mánia, június 24. vasárnap, 21h

Önkéntesnek jelentkezik a vietnami háborúba az ifjú Chris Taylor. Ahhoz az egységhez osztják be, amelyet Elias és Barnes őrmester vezet. Elias betartja a játékszabályokat, törődik az embereivel, a kegyetlen Barnest viszont csak a harc, a küzdelem érdekli. Barnesnek és az embereinek semmi sem számít, hidegvérrel kivégzik az ártatlan embereket is. Amikor Eliasnak sikerül megakadályoznia az újabb mészárlást, a feldühödött Barnes lelövi. Chris sejti, mi történt. Mielőtt azonban az ügy kipattanna, a vietkongok támadásba lendülnek.

Vaskabátok - Mozi+, június 24. vasárnap, 21h

Nicholas Angel túl jó zsaru, ténykedése egyre kínosabb a testület számára. A felettesei ezért Londonból áthelyezik az isten háta mögötti falucskába. A szuperrendőr nehezen találja helyét az álmos településen, ahol látszólag még a bűnözők is alszanak. Ráadásul a teszetosza, az amerikai akciófilmekért rajongó Danny személyében új társat kap. Amikor már úgy tűnik, Angel számára minden elveszett, az idilli falucska életét borzalmas balesetek sora kavarja fel. Angel azonnal akcióba lép, gyanakodni kezd, hogy Sandford talán nem is olyan ártatlan hely, mint amilyennek látszik.

Rocky - RTL+, június 24. vasárnap, 21h

Rocky Balboa Philadelphia külvárosában, az olasz szegénynegyedben él. Az egyetlen kitörési pont számára a boksz: ha elég kitartása van a küzdelemhez és jól fel tudja használni tehetségét és erejét, igazi nagy bokszoló válhat belőle, profi világbajnok, aki milliókat keres! Edzője, Mickey akkor látja elérkezettnek a pillanatot, amikor a városba érkezik a kor boksz-sztárja, Apollo Creed. Ha Rocky kihívja és legyőzi Apollót, egy pillanat alatt megismeri a nevét egész Amerika.

Szárnyát vagy combját? - Filmcafé, június 24. vasárnap, 21h

Az ismert, hatvanéves éttermi kritikus, Charles Duchemin pályafutása csúcsán a visszavonulás gondolatával foglalkozik. Előtte azonban még el akarja készíteni híres éttermi kalauzának utolsó kiadását, illetve át akarja adni fiának, Gérardnak tudását és szakmai tapasztalatát. A fiúnak azonban esze ágában sincs édesapja nyomdokaiba lépni és titokban vándorcirkuszt alapít, amelyben bohócként lép fel. Charles-nak más gondjai is akadnak: legnagyobb ellensége, Jacques Tricatel gyorséttermi birodalmával forradalmasítani akarja a francia gasztronómiát. A férfi megpróbálja ellopni az éttermi kalauz utolsó kiadását, hogy titokban megszerezhesse a rosszul minősített vendéglátó egységeket.

Hiúságok máglyája - Duna Tv, június 24. vasárnap, 21.30h

Peter Fallow a "pillanat embere" - sikeres, népszerű, gazdag. Hatalmas limuzin szállítja a tiszteletére rendezett fogadásra, a kíváncsi újságírók elől bújtatva a hátsó ajtón csempészik be a luxushotelba, ahol hatalmas taps köszönti a bálteremben. Mindez őt alig érdekli: az útjába eső nőkkel kikezd és egyfolytában vedeli a whiskyt és közben elmeséli nekünk, hogy is jutott ide, miként lett belőle a "pillanat embere".

Sakáltanya - RTL Klub, június 24. 21.45h

Violet (Piper Perabo) arról álmodik, hogy sztár lesz. Gitárral a kézben, saját dalait énekelve szeretne a reflektorfénybe kerülni, így New Yorkba költözik. Ám nem kapkodnak érte, ezért munkát vállal egy kocsmában, melyben öt lány dolgozik. Lassacskán rájön, hogy a Sakáltanyán megtalálta azt, amit keresett. Ez a kocsma ugyanis különleges hely: itt csak nők dolgoznak, a vendégek természetesen csak férfiak, akik azért jönnek, hogy a lányok magánszámaira tomboljanak, megfeledkezve a világról, miközben dübörög a zene. Öt gyönyörű lány: New York a lábaik előtt hever és ők nem haboznak elvenni azt, amit megkívánnak.

A tégla - TV4, június 24. vasárnap, 22.15h

Az ír maffia legtehetségesebb fiatal tagja felvételizik a Massachusettsi Rendőrakadémiára. Azt a feladatot kapta, hogy legyen tökéletes rendőr, szerezzen magának egyre magasabb rangot a testületben, és jelentsen mindent igazi megbízóinak. Ám egy másik fiatal rendőrtiszt hasonló feladatot kap: neki Boston nagyhatalmú bűnszövetkezetébe kell jelentkeznie, hogy ott lehetőleg a keresztapa közelébe kerüljön. A két beépített ember jól végzi a munkáját. Mindketten sejteni kezdik, hogy az ellenfélnek is van egy kéme a közelükben: amelyikük hamarabb leleplezi a másik kémet, az talán életben maradhat végül.

Az igazság nyomában - Film Mánia, június 24. vasárnap, 23.25h

Mark és David fotóriporterként tudósítanak a világ forró pontjairól. 1988 tavaszán Kurdisztánban vannak, az elszigetelt hegyi településen várják a közelgő offenzíváról szóló híreket. Davidnek már elege van, haza akar menni Dublinba, a várandós feleségéhez. Mark megígéri, hogy néhány nap múlva követi őt. Egy héttel később Mark otthon van sebesülten. A felesége, Elena úgy érzi, teljesen megváltozott. Ám a férfi nem hajlandó arról beszélni, mi történt vele. Elena pszichológus apjához fordul segítségért. Miközben Joaquín próbálja megnyitni Markot, felszínre kerül az apa és lánya közötti régi ellentét.

A következő három nap - Cool, június 24. vasárnap, 00.00h

John Brennan (Russell Crowe) és felesége, Lara (Elizabeth Banks) tökéletes házasságban élnek. Életük azonban váratlanul összeomlik, amikor az asszonyt a rendőrség letartóztatja egy gyilkosság gyanúsítottjaként. John minden törvényes eszközt bevet, hogy bebizonyítsa felesége ártatlanságát, de hiába, a bíróság húsz évre ítéli a nőt. Az ítélethirdetés után Lara öngyilkosságot kísérel meg a börtönben, ezért John úgy dönt, hogy kiszabadítja feleségét. Az aprólékos munkával kidolgozott szökés kivitelezése szinte lehetetlennek tűnik. Elég egyetlen hiba, és mindannyian a börtönben végzik.