A Trónok harca-rajongók különleges akcióban vehetnek részt

Az „Add a véred a trónért!” kampányban már több hazai sztár is részt vett. Most bárki előtt nyitva áll a lehetőség, hogy egy nemes üggyel ünnepelje a sorozat záró évadának érkezését.

A népszerű szériát sugárzó HBO ugyanis a Magyar Vöröskereszttel együttműködésben véradást szervez a Trónok harca új évadának április 15-én esedékes érkezése alkalmából, csatlakozva ezzel ahhoz a világméretű kezdeményezéshez, melynek során a sorozat rajongói egy nemes cél érdekében adják a vérüket.

Szabó Simon a különleges véradáson. Forrás: HBO

 

A véradás március 25. és április 2. között zajlik, olyan budapesti helyszíneken, mint a Westend City Center, a Móricz Zsigmond körtér vagy a Vöröskereszt székháza. Március 31-én és április 1-jén pedig az Árkádban nemcsak vért lehet majd adni, hanem a helyszínen megtekinthető lesz a Vastrón, illetve Daenerys egyik sárkánya, Rhaegal is.

Szabó Erika is a vérét adta. Forrás: HBO

 

A kezdeményezéshez a hazai sztárok is csatlakoztak: a véradáson az elsők között jelent meg Döbrösi Laura (Aranyélet), Szabó Simon (Moszkva tér) és Szabó Erika (Üvegtigris 3.) is. Azok a rajongók, akik hozzájuk hasonlóan szeretnének részt venni az „Add a véred a trónért!”-akcióban, ezen a weboldalon találnak részleteket.

Forrás: HBO

 

Akinek pedig ennyi biztatás sem elég, az ide, illetve ide kattintva megnézheti a kampányhoz készült videót, illetve a Tormundot alakító Kristofer Hivju személyes üzenetét a rajongóknak. Ráadásul egyedi ajándék is jár azoknak, akik elég bátrak ahhoz, hogy a vérüket adják a Trónért. Az akció első napján egyébként több mint kétszázan véreztek a nemes ügy érdekében.


(via HBO)