A Trónok harca sztárjától kapott segítséget A szürke ötven árnyalata színésze

Peter Dinklage beugrott egy kicsit Jamie Dornan mellé Dakota Johnson szerepére.

A Trónok harca sztárja volt a napokban Stephen Colbert vendége a The Late Show című talkshow-ban, ahol eredetileg új tévéfilmjét, az HBO berkeiben készült Hervé vacsorára című művet reklámozta, de sok más téma is szóba került – főleg annak kapcsán, hogy Az aranypisztolyos férfi című Bond-opusból és a Fantasy Island című sorozatból ismert, 50 éves korában öngyilkosságot elkövetett francia színész, Hervé Villechaize életéről szóló alkotásban Dinklage A szürke ötven árnyalata sztárjával, Jamie Dornannel játszott együtt.

Hervé Villechaize Az aranypisztolyos férfiban. Forrás: port

 

A Trónok harca Tyrionját alakító színész először a két mű rajongóit hasonlította össze, majd elmesélt egy vicces sztorit az Hervé vacsorára forgatásáról. A közös munka során ugyanis úgy alakult, hogy Dornannek újra kellett forgatnia pár jelenetet a trilógiazáró A szabadság ötven árnyalatából, és Dinklage segített neki szöveget tanulni, méghozzá úgy, hogy ő végszavazott – magyarán ő mondta fel Dakota Johnson mondatait.

A két színész egyébként annyira összehaverkodott, hogy Dinklage meghívta Dornant a Trónok harca forgatásának belfasti záróbulijára is (Dornan ugyanis ott él). Ennek kapcsán magától értetődően szóba került a sorozat közelgő záróévada is, és Tyrion megformálója viccesen csak annyit árult el, hogy a széria természetesen hatalmas happy enddel fog zárulni.

A fent látható videóban 5 perc 30 másodpercnél kezdődik a végszavazásról szóló vicces anekdota. Az Hervé vacsorára című tévéfilmet október 20-án mutatja be az amerikai HBO, a magyar HBO pedig először október 28-án tűzi műsorra.


(via The Hollywood Reporter)

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot! Kérjük, olvassa el ezt az oldalt! Amennyiben másért aggódik, ezt az oldalt ajánljuk figyelmébe.