Akár össze is futhatsz a Budapesten kolbászoló Antonio Banderasszal

Részben Budapesten forgatják a National Geographic nagyszabású sorozatának, a Géniusznak második évadát, amiben a színész Picassót alakítja.

Aki követi Antonio Banderast Twitteren vagy Instagramon, észrevehette, hogy a legfrissebb posztjait Budapestről küldte. Ezen a rövidke videón is a Bazilika melletti karácsonyi vásár bódéi közt kolbászol.

A Foxtól kaptuk a sajtóközleményt, amiben fellebbentik a fátylat, miért poroszkál a színész a budapesti utcákon.

Az elmúlt hetekben többször feltűnt Budapest utcáin Antonio Banderas, aki ezúttal a National Geographic forgatására érkezett a magyar fővárosba. A sorozat felvételeit a dél-spanyolországi Malagában kezdték az ősszel, a városban, ahol Picasso és az őt alakító Banderas is született. Később a stáb hazánkban folytatta a forgatást, de más európai országokban is készülnek felvételek.
A Géniusz második évada a 20. század egyik legismertebb és legjelentősebb művészét, Pablo Picassót helyezi a középpontba, és nemcsak a művész munkásságát, hanem kusza magánéletét is bemutatja. A sorozat főszereplője Antonio Banderas, a fiatal Picassót Alex Rich alakítja. A szereplők között feltűnik a Harry Potterből is ismert Clémence Poésy, Poppy Delevingne, Robert Sheehan valamint Johnny Flynn, akit a Géniusz első évadában a fiatal Albert Einsteinként láthattunk, most pedig Alain Cuny francia színészt alakítja majd.
Az Oscar-díjas producerek, Ron Howard és Brian Grazer nevével fémjelzett széria 2018-ban debütál a National Geographic műsorán.

Képek forrása: National Geographic/Dusan Martincek