Breaking! Folytatódik a Miért éppen Alaszka?

Visszatér a CBS-re mindenki kedvenc kilencvenes évekbeli sorozata – méghozzá az eredeti szereplőkkel.

Fleischman doki kalandjait 1990-től 1995-ig vetítette a csatorna. Hazánkban 1994-ben kezdték el sugározni, és seperc alatt hihetetlen népszerűségre tett szert. Így minden bizonnyal a magyar rajongók is megvadulnak a hírre, hogy a jó doktor New Yorkból újra átteszi a székhelyét az alaszkai Cicelybe.

A sorozatot az eredeti ötletgazdák, Josh Brand és John Falsey támasztják fel, és az a terv, hogy a régi arcokkal folytatják. Így biztos, hogy a régi sorozatból a végére már kiírt főszereplő, Rob Morrow (erről itt írtunk korábban) visszatér, hiszen a széria ismét az ő karakterére épül majd.

De hogy John Corbett (Chris), Barry Corbin (Maurice), Janine Turner (Maggie), John Cullum (Holling), Darren E. Burrows (Ed), Cynthia Geary (Shelly), Elaine Miles (Marilyn) és a többiek közül pontosan kik lesznek benne az új szériában is, azt még nem közölték.

Annyit viszont már tudni, hogy indul majd az új Miért éppen Alaszka? Fleischmant ezúttal nem orvosként helyezik Cicelybe, hanem egy temetés miatt keresi fel a kisvárost – ez azonban természetesen továbbnyúlik majd néhány órás szomorú programnál, és további kalandokhoz vezet. Máris indulhat a tippelés, melyik színész nem kap esélyt az új részekben, azaz kinek a temetésével indul az új széria!


(via Consequence of Sound)