Felmelegítik a Magnumot

Nem tudjuk, Tom Selleck benne lesz-e, de az biztos, hogy Higgins nő lesz.

Az 1980 és 1988 közt futó Magnum az évtized nagy hatású - Magyarországon is kedvenc - sorozata volt, a Knight Rider-rel együtt. A korszak macsóképének jegyében mindkét sorozat főszereplőjének mellkasát fürtösen borította szőr, Michael Knightnak szuperautója volt, Thomas Magnumnak pedig bajusza. A Hawaiion magánnyomozgató, nőcsábász bajuszkirály kalandjai az amerikai CBS tévécsatorna szerint megérett a rebootra (vagy remake-re, kinek hogy tetszik), így hamarosan Thomas Magnum visszatér a tévéképernyőre.

A The Hollywood Riporter információi szerint a háttérsztori annyiban módosult, hogy Magnum Afganisztánt megjárt ex-tengerészgyalogos, aki hazatérve magánnyomozónak áll. Munkájában Theodore "TC" Calvin, Orville "Rick" Wright és a volt MI:6 ügynök, Juliet Higgins segít. Igen, a régi kedvenc Higgins az új sorozatban nő lesz, de így legalább nem csak férfiak tevékenykednek a bandában. Azt még nem tudni, hogy Tom Selleck akár egy cameo erejéig felbukkan-e, de mivel jelenleg is a csatornának forgatja a Zsaruvér című sorozatot, házon belül könnyen elintézhetik.

A Feketelista producerei, John Davis és John Fox gyártják a sorozatot, a forgatókönyvet a mostani állás szerint a sikeres Hawaii Five-0 alkotói, Eric Guggenheim és Peter Lenkov írják.

A klasszikus sorozatok rebootjai általában buknak, ám bárhogy is történjen, egy dolgot feltétlenül szem előtt kell tartaniuk az alkotóknak:

a bajuszt.