Halottnak hiszik a hatóságok a Glee színésznőjét

Egy kaliforniai tavon négyéves kisfiával csónakázni indult, majd eltűnt Naya Rivera megtalálása miatt indított mentőakciót átminősítették, és már csak a holttestét keresik.

A Glee – Sztárok leszünk! című sorozat Santana Lopez nevű pomponlányát alakító színésznő szerda délután indult csónakázni gyermekével a kaliforniai, Ventura megyei Piru-tóra, a kisfiút azonban később egyedül találták a vízi járművön. A helyi seriffhivatal azonnal mentőakciót indított Rivera felkutatása érdekében, ez azonban semmilyen eredménnyel nem járt.

Erre való tekintettel a hatóságok a mentőakciót átminősítették kutatóakcióvá, ami azt jelenti: lemondtak róla, hogy a sztárt még életben találnák.

„A cél továbbra is az, hogy hazahozzuk Miss Riverát a családjához, hogy megnyugvást leljenek”

– fogalmazott virágnyelven Chris Dyer seriffhelyettes újságírók előtt.

A hatóság csütörtök reggel közölte a Twitteren, hogy egy lehetséges fulladás áldozatát keresik, csak később hozták nyilvánosságra, hogy a keresett személy a 33 éves Naya Rivera. Ekkor a munkába állított keresőhelikopterről is kiraktak egy videót.

„Az esetet tragikus balesetként kezeljük” – mondta még a seriffhivatal a médiának, és azt is elárulták, hogy Rivera alvó kisfiát három órával azután találták meg, hogy a nő kibérelte a csónakot. A baleset előtti napon a sztár megosztott a Twitteren egy fotót magáról és a gyerekről, „csak mi ketten” felirattal.


(via NME)