Hosszú idő után először szólalt meg a sorozatgyilkos Ted Bundy exbarátnője

Elizabeth Kendall is szerepel az Amazonon debütáló Ted Bundy: Falling for a Killer című dokufilmben. Itt az első trailer!

Idén nálunk is mozikba került a Zac Efron főszereplésével leforgatott Ted Bundy-film, az Átkozottul veszett, sokkolóan gonosz és hitvány. Az Egyesült Államok sorozatgyilkosát ugyanis 1989. január 24-én végezték ki, miután beismerte 30 fiatal lány megerőszakolását és megölését (bár az áldozatok valódi száma a mai napig rejtély). Idén az Amazon is lecsapott Ted Bundyra: egy dokumentumfilmben mutatják be a brutális gyilkost, akit minden ismerőse egy művelt és vonzó férfiként ismert. A Ted Bundy: Falling for a Killer címen futó filmhez már előzetes is van:

A dokumentumfilmben megszólal többek között Elizabeth Kendall, Ted Bundy exbarátnője is, akivel a gyilkos 1969-ben találkozott, és a '70-es évek közepéig jártak – miközben 1974 végén a férfi már gyilkolt! Az 1975-ös nyomozásban a rendőrök többször is Elizabeth Kendall segítségét kérték, aki korábban névtelenül már elmondta nekik, hogy sejti, ki lehet a keresett gyilkos. Kendall 1981-ben könyvben is megírta a hírhedt sorozatgyilkoshoz fűződő viszonyát Phantom Prince: My Life with Ted Bundy címmel. De mesél a gyilkosról Kendall lánya, Molly is, aki családszerető emberként ismerte meg annak idején Bundyt.

Ted Bundy annak idején nem végzett mindegyik áldozatával. A megtámadott nők közül többen is megszólalnak az Amazon filmjében, ami 2020. január 31-én kerül fel a streaming szolgáltató oldalára. (via Independent)