Jason Momoa már tudja, mi lesz a Trónok harca 8. évadában

Khal Drogo nem fog feltámadni, ennél sokkal durvább fordulat készül épp a belfasti forgatáson.

Az Igazság Ligája sztárja, Jason Momoa is felbukkant a Trónok harca 8. évadának belfasti forgatásán – írja az Entertainment Weekly. A rajongók természetesen rögtön azon kezdtek el agyalni, hogy akkor az első évadban elhunyt Khal Drogo biztos visszatér majd a fináléban, de a 38 éves sztár lehűtötte a kedélyeket: csak meglátogatta a barátait, Emilia Clarke-ot (Daenerys), Kit Haringtont (Havas Jon) és Rory McCannt (Véreb).

Egyszerűen csak kiugrottam a forgatásra, mert már nagyon régen nem láttam őket. Természetesen rögtön megjelent a hírekben, hogy Drogo visszatér, de nincs ilyesmiről szó. Meghalt, nem fog visszatérni.

Bár az is igaz, hogy egy Trónok harca-szereplő karakter halála egyáltalán nem jelenti azt, hogy soha többé nem fogják őt látni a rajongók – gondoljunk csak a feltámasztott Havas uraságra. Momoa viszont már tudja, mi lesz a Trónok harca vége:

Ez lesz a legelképesztőbb dolog, amit valaha a tévében láttam! Hihetetlen! Nagyon oda fog b*szni! Nagy rajongója vagyok a sorozatnak, de a fenébe, még engem is meglepett, hogy ezt meg fogják lépni a készítők!

(via Thewrap)