Jim Carrey sorozatát a magyar nézők is láthatják

Szeptemberben jön az HBO GO-ra a Kidding, vagyis a Most nevess!

Ahogy arról korábban többször is írtunk, a legendás komikus húsz év után tér vissza a tévézéshez, és ezúttal ismét komolyabb oldalát veszi elő, méghozzá Michel Gondry sitcomjában, akivel már az Egy makulátlan elme örök ragyogásában is együtt dolgoztak. A sorozatban Carrey-n kívül olyan további sztárok szerepelnek, mint Frank Langella (Frost/Nixon, Tőzsdecápák: A pénz nem alszik), Catherine Keener (A John Malkovich menet, A 40 éves szűz, Tűnj el!) és Judy Greer (Hirtelen 30, Jurassic World), továbbá az Angyalok Amerikában, a Nancy ül a fűben és a Modern család című sorozatokból ismert Justin Kirk.

Forrás: HBO GO

 

Az HBO GO-ra szeptember 10-én érkező Most nevess! (Kidding) középpontjában Jeff, azaz Mr. Pickles (Carrey) áll, a gyerekműsorok ikonikus figurája, aki a jóság és bölcsesség megtestesítője a fogékony amerikai ifjúságnak és azoknak a szülőknek a szemében, akik vele nőttek fel. Amikor a közszeretetnek örvendő Jeff családi élete összeomlik, rájön, hogy nincs az a mese vagy bábu, ami segíthetne neki abban, hogy átvészelje a kezelhetetlen sebességgel eszkalálódó válságot.

Az eredmény: Ez a kedves ember a kegyetlen világban szép lassan elkezdi elveszíteni a józan eszét,
ami egyszerre vicces és szívszorító folyamat (az immár magyar felirattal is látható előzetes alapján inkább az utóbbi). Az évad során Jeff elkezd szembeszállni a Mr. Pickles’ Puppet Time című tévéműsora olajozottan működő gépezetével és executive producerével, Sebbel (Langella). Seb ugyanis attól tart, hogy Jeff elmeállapota lerombolhatja az üzleti birodalmat, amit felépítettek, ezért elkezdi kidolgozni, hogyan folytatódjon a műsor Jeff nélkül, miközben a fő bábukészítő, Deirdre (Keener) is saját személyes és szakmai problémáival küzd.


(via HBO)